bada,bada,bada & sola

nu så har jag städat lite. så ska gå ut och bada & sola lite för sen ikväll så ska jag träna.



tidsinställda

eftersom jag ska tävla ihelgen så tror jag inte att jag kommer uppdatera så mycket, så jag gör lite tidsinställda, blir det bra ? ;)


MÅSTE HA !!!!

attic trampade itu sina boots när vi var och tävlade, så jag måste ha ett par nya till helgen, för då ska jag tävla igen !



.

har varit vaken en stund nu. eller typ tre timmar, haha.
så nu ska jag och städa lite, göra några till inlägg & sen så ska jag väl hitta på något, hihi.

puss


Jag ser ut som en kräfta

Det kan man ju säga. Är helt röd och först trodde jag inte att Jag hade fått någon färg alls, men då hade jag fel. Men nu Ska jag gå och lägga mig. Puss


bada,bada,rida,bada

ja så har typ min och julias dag sett ut.
först så snackade vi lite och så, sen så badade vi typ i 30 minuter & sen gick vi upp och sola, hoppade i igen, gick upp och sola, gick ut i stallet & red, hoppade i poolen igen ;) riktigt bra dag :D

julia red attic idag och gud vad fin han var.

nu så ska jag gå och äta lite till :P sen vet jag inte vad som händer.

puss&hej


jag är redan vaknen !

ja, det är jag. vaknade först vid 5 och kunde inte somna om och sen vaknade jag typ 9 sen kunde jag inte somna om så jag gick upp.

idag så ska jag träffa julia. var riktigt längesedan jag träffade henne. så det ska bli kul :D
så jag kommer uppdatera ikväll.

pusspuss


flisan, jag saknar dig ♥


Hehe, jag hade visst fått lite färg idag :P

Hehe, ja det hade jag fått. Min rygg är typ helt röd, hehe. Red attic innan och det gick jätte bra, han var riktigt fin :D sen så mockade jag och sen gick jag in och åt och kollade på en tv. Nu Ska jag sova, eller snart. Börjar bli lite trött. Detta är inlägget gör jag från mobilen för jag orkade verkligen inte starta Datan. Jag fattar bara inte hur man kan lägga in bilder från mobilen ? Puss


jag bli aldrig brun !!!! :(

så nu är jag inne, åkte till mormor och morfar en stund. så ska gå ut och rida lite nu istället. ska inte rida så mycket idag.

har typ inte fått någon färg alls :( lite röd på ryggen men inte annar. jag kan verkligen inte bli brun ! aja, hoppas det är bra väder imorgon så jag kan sola lite då med.
men nu så ska jag gå ut i stallet & uppdaterar mer sen.

puss


Stranden

Har precis kommit hem efter att ha varit på stranden med några vänner, Ida,Anna,Lovisa och min syster hängde med ;) riktigt trevligt var det. SÅ nu Ska jag gå ut och rida och sen Ska jag bara ta det lugnt. Vet ni Vad ? Jag badade faktist i havet, snacka om att det var kallt :o var inte i så länge men jag var i :P haha. Mer uppdatering ikväll !! Puss


flisan, jag älskar dig ♥




bilderna är tagna av www.evelinablomqvist.blogg.se !


bilder från idag

här kommer lite bilder från dagen :


fanny fixade mitt hår ;)


fiffi :P

det blev bara tre bilder !

hej allihopa

hej på er allihopa !

jag lever ! har inte uppdaterat på hela dagen.
men frst så vaknade jag vid 10 tror jag det var ? :S
och då ringde ag fanny för vi skulle träffas idag, bestämt sen länge sen ? haha, nej men ett litet tag sen .
så jag gick upp och fixade mig och sen cyklade jag till fanny , hihi så duktig jag är :P sen så när jag kom dit spelade vi lite xbox 360 och jag vara bara bäst, fast fanny vann hela tiden. sen så skulle  vi gå ut och då gick vi till hönsen och så var där en tupp som började jaga oss :O vi fick panik och bara börja skrika och sprang iväg. haha, snacka om att vi blav rädda. sen så gick vi till fiffi istället ( fannys kanin ). sen så satte vi oss vid datan ett tag.
pappa kom och hämtade mig för jag orkade inte cykla hem :P haha.
nu är jag hemma och har ätit och varit i stallet. ¨

puss

'
bilder från dagen kommer snart ;)

snart fler bilder




kommer fler bilder från midsommar en annan dag, det finns inte så många som är jätte bra  :/




bilder kommer snart

nu har jag ätit lite, fixat i stallet & fixat med lite bilder från midsommar.
hade tänkt lägga upp de här.  la ju bara upp tre sist :P

puss&hej


hemma från tävling

hejsan allihpa :)

hoppas ni har haft en bra dag. min har varit rätt så bra.

tävlingen idag gick inte så jätte bra, eller inte första klassen, men andra gick jätte bra.
skulle ju hoppa L.C & L.B men eftersom han hade fått en sträkning och känndes inte helt till som vanligt så ville jag hellre hoppa L.D & L.C

L.D ute
vet inte vad som hände.
på framhoppningen så var han jätte fin och allt kändes jätte bra.
sen så kom jag in på banan och det kändes rätt bra ibörjan.
ettan stod han emot lite på sen så fölt allt på till hinder 4 där han stannade.
så kom igen och han gjorde samma sak och sen nästa gång lika så.
vet inte alls vad som hände.
men han kändes inte alls konstig under hela tiden. så jag et inte vad det var.

L:C 4 fel
han var ännufinare nu på framhoppningen. men sista gången jag skulle hoppa oxer så stannade han och det kom en hässt i full galopp och attic fick typ panik och kastade sig bak och trampade itu sina boots. så jag fick rida utan.
sen så kom jag en gång till och då hoppade han verkligen skit fint ! kändes jätte bra.
sen inne ¨på banan så hoppade han ettan utan problem och sen glömde jag farten lite :P men an hoppade tvåan ändå. fick mycket bättre fart till trean men sen så red jag bara fram honom efter hindret men sen kom det en sväng ch då tappade jag all fart så vi stannade på fyran, men att han stannade var mitt eget fel ! sen så kom vi igen och då hoppade han  sen så började han kicka JÄTTE mycket men han hoppade feman och sen till sexan ar jag nära på att flyga av så mycket han kickade men det gick och jag fick fram honom och sen så hoppade han sjuan&åttan utan problem.

är ändå jätte nöjd med dagen  !
duktig liten ponny ♥

kommer bilder sen för det var någon som tog bilder ;)

pusshej


förra året ! ♥

då var allt klart !

då var allt klart i stallet. nu ska jag gå och kolla på tv sen så ska jag gå och lägga mig. är riktigt trött nu !
så jag kommer somna snabbt idag ;) haha.

ha det så bra så hörs vi imorgon !

pusspuss


fint elin ;)

Bilder

lite bilder från midsommar :)




haha :P

kommer fler när datat fungerar ;)

Jag vill ha en ny data NU !!

Nu nu nu !!!! Jag får damp. Precis skulle jag lägga in bilder från igår och precis när jag skulle trycka spara stängdes datan !! Så jag får göra ett nytt försök ikväll. Om det inte går då så tänker jag försöka tills det går, så envis man är :P haha. MEn nu är det mat. Puss


nu är stallet nästan helt klart

Nu har jag fixat i stallet lite. Allt är nästan klart tills imorgon för då är det ju tävling. Hoppar l.d & l.c istället för l.c & l.b . Ska ut och fixa det sista sen. Just nu sitter jag och kollar på i rymden finns inga känslor. Uppdateringen idag har inte varit bra, men Datan vill inte inte fungera :( så det får bli mobil inlägg. MEn nu vet jag ju hur man bkoggar från mobilen. NU Ska jag bara försöka få in bilder ;) Vi hörs. Pusspuss !


Midsommar var bäst

Igår var det midsommar och det var riktigt roligt. Gjorde lite olika lekar, åt god mat och sen på kvällen åkte jag,Ida,Frida,Steffi&Daniel hem till oss för vi skulle fixa med hästarna. Riktigt roligt var det. Idag skulle jag gå upp tidigt, Jippi. Snacka om att jag var trött.


inte mer uppdatering idag

Nu har jag ridit och det gick sådär, känns inte riktigt bra, funderar på att hoppa l.D och l.c istället för L.C OCH L.B. men vi får se. Idag är det midsommar och jag har inte hunnit göra några inlägg :( får bli en annan dag men jag lovar att jag Ska göra ett inlägg om de sista hästarna. Först jobbade jag sen snabbt hem och rida och nu Ska jag fixa mig. Glad midsommar allihopa :)


midsommar imorgon

Eftersom det är midsommar imorgon så Ska Jag vara jätte snäll och skriva om de två sista hästarna, eller jag Ska försöka hinna göra det ;) Gjorde det ju aldrig idag. Och om jag hinner kanske jag skriver om något annat roligt också :P vi får se om jag hinner. Nej, nu måste jag verkligen försöka sova. Godnatt :)


Jag vet hur jag kan blogga från mobilen !!

Äntligen, det var inte så svårt som jag trodde. Men jag kan tyvärr inte lägga in bilder, men jag tror ni klarar er. Jag har försökt sova men jag kan inte, har så ont i mitt huvud :( blä, hoppas jag inte har det imorgon för då blir det ingen rolig midsommar. Som jag berättade innan gick träningen rätt bra, när han inte håller på att springa med huvudet uppe i luften eller springa åt det hållet han vill, eller bara stå och kicka är han riktigt fin.


nu vet jag hur jag kan blogga från mobilen

Förlåt att jag inte har uppdaterat på hela dagen. Men har inte orkat och sen så skulle jag träna. Och när jag kom hem från träningen fick jag sån huvudverk så jag åt snabbt sen så nu Ska Jag gå och lägga mig. Träningen idag gick rätt bra tycker jag. Först så sprang han med huvudet i luften hela tiden, sen så började han gå och vingla, när han blev skit fin tillsist så skulle jag göra halt, då hoppar han upp i luften och sen sprang iväg, sen höll han på och kicka så som han brukar göra sen började han små stegra. Men sen blev han fin igen. Konstig häst :P Nu Ska Jag sova så jag kan vara pigg imorgon på midsommar ;)


godmorgon eller godmiddag ?

godmiddag. nu har jag vaknat, eller gjorde det för typ en halvtimme sen.
idag så händer väl inte så mycket. eller jag ska träna och städa inget annat.
så idag kommer det nog komma många inlägg. 
 
idag mår jag mycket bättre, har pratat med de nya ägarna som har flisan och det går jätte bra. så det var skönt att höra ♥

puss


mina ögon bara rinner och rinner

mina ögon bara rinner och rinner efter att jag skrev om flisan ♥ saknar henne så mycket !
så jag får skriva om två hästar imorgon istället, skulle gjort det idag men jag klarar inte det.


dagen idag har varit jätte bra.
sandra var ju här och när hon åkte hem så gick jag ut i stallet och red. det gick jätte bra ! sen så gick jag in och har bara kollat på tv. tror jag snart ska gå och lägga mig, börjar bli lite trött. hihi.

men imorgon kommer jag nog uppdatera mer !

puss


Ripadals Felicia

Ripadals Felicis ♥
när jag hör det nanet börjar jag nästan gråta !
Flisan är den häst som lärt mig mest och jag har riktigt många minnen med.
hon var min första riktigt tävlingsponny och jag älskar henne över allt annat.
jag kommer ihåg min första tävling.
det var på gräs och jag var felfri till sista hindret. då skulle jag svänga och jag hade jätte långa tyglar och galoppen gick fortare och fortare, så hon snubblde och jag trillade av. hihi.
men jag var lika glad ändå.
man måste våga lite på flisan. om man är osäker blir hon osäker och inte vill hoppa.
jag fick henne när jag var 8 år. och hade henne i 4 år. de fyra åren var helt underbara.
jag har lärt mig så otroligt mycket.
visst vi båda hade dåliga dagar men de var inte ofta.
jag kommer ihåg första gången jag sulle galoppera och jag tyckte det var jätte roligt. vilket flisan också tyckte. hon började springa jätte fort och jag satt och skrattade. jag hade verkligen ingen kontroll.
och första gången jag skulle hoppa så fick mamma springa med. hindret var ungefär 30 cm och flisan stannade och vände sig. först blev jag rädd men sen blev jag envis och sa till mig själv att hon ska hoppa över det hindret. efter ett litet tag hoppade hon och jag var jätte glad.
det var väl så det började.
sen började jag träna. jag var rädd för att galoppera över bommar. men efter några gångers träning så gick det.
vi började hoppa på träningarna och det gick bara bättre och bättre.
vi började så smått att tävla och jag berättade ju innan om min första tävling. sen så hoppade vi några L:d och sen började vi L:C.
det gick rätt så bra. vi fick några nollor i L:C. jag började hoppa någon L:C +5. i min första fick jag 4 fel, rev näst sista hindret. och sen fortsatte det !
flisan och jag har riktigt många roliga minnen.
var sommar när vi red på åkern och hon fick galoppera jätte snabbt. hon hade öronen fram och bara sprang. så härlig känsla var det !
hon var den som alltid fick mig på bra humör, om jag var ledsen så fanns hon alltid där ! hon var så fantastisk !
min sista tävling så gick vi nolla. det var första ute och den var också på gräs.
och så kom någon och preovred henne och det gick jätte bra.
efter att tag så bestämde de sig för att köpa henne. det har gått jätte bra. vi sålde henne för två år sen. och idag fick jag reda på att hon hade blivit såld igen.
flisan jag älskar dig och kommer alltid att göra !♥



fler bilder kommer imorgon

jag vet inte vad jag ska göra nu !

fick precis reda på att min allra bästa häst som har lärt mig mest har blivit såld nu.
orkar inte skriva om det här på bloggen ! kanske gör det lite senare när jag vet var hon är. och när jag har smält detta nu lite !


jag älskar sommarlov

hej. uppdateringen ígår var inte så bra.
först så red jag och det gick jätte bra. han var jätte fin. sen så mockade jag och fixa i stallet. sen så fick jag snabbt in och fixa mig för sen kom sandra. hade en kvart på mig och jag hann. sen så stack vi in till stan och gick där lite. ida hängde också med. sen så mötte vi upp simon och så gick vi och kollade på bio. pirates of the caribbean. riktigt bra var den. den varade i över 2 timmar men det känndes som den typ var i 1 timme. men jag tyckte den var jätte bra !
sen när den var slut så hängde sandra med mig&ida hem.
och vi skulle vara uppe hela natten, men det blev inte riktigt så. haha, halv två så somnade både sandra och jag. det blen inte riktigt hela natten ju :P
sen idag så vaknade sandra vid typ 9 :O och jag vid 11, haha.
men nu så ska vi gå ut eller variefall göra något annat än att sitta här :P

just det, vet ni vad ? sandras mobil är bättre än min, pinsamt, hennes är en rätt så gammal och min är ju rätt så ny. hennes kan man blogga från men det kan man inte med min :S  hahahhahaha !


jag är uppe tidigt idag igen

jag är redan vaken :D
men jag är riktigt trött. haha.
men jag ska rida&mocka&städa innan sandra kommer så jag fick gå upp lite tidigare.
så ni kanske förstår att det kommer inte bli mycket uppdatering idag.
får se om jag hinner göra något tidsinställt.
men annars så kommer de tnog ett inlägg ikväll.

nu så har jag ätit lite, så jag ska gå till stallet.
så jag uppdaterar så mycket jag kan :)

puss


när jag rider fannys häst !
lilla lova ♥

Tro det eller ej men..

Elin har faktiskt ridit Lova! Dock så var Lova ömryggad då så det var lite synd. Men ändå! Men Elin du får komma och rida fler gånger i sommar!


nu blir det inte mer uppdatering för idag

nu ska jag gå och kolla på tv. eller så går jag och lägger mig. är jätte trött.
så jag uppdaterar inte mer idag.
så, godnatt :)


två bilder



collage

det var två bilder som inte kom med & man ser inte alla bilder :(


Blacky

Blacky ♥

blacky är den ända lilla a-ponny vi har kvar.
vi har haft han i 9 snart 10 år.
vi köpte honom till min syster, samtidigt som vi köpte blenda. blacky och blenda har alltid gått tillsammans.
så jag fick blenda&min syster blacky.
men blacky och jag har oxå riktigt många minnen ihop.
vi har hoppat 50 cm tillsammans :) hihi.
och blacky tycker livet leker. han går här hemma nu med attic och tycker det är riktigt skönt.
om jag har kompsar eller om jag har lite tid över så brukar jag löshoppa honom. och han älskar det. man tror inte att han kan springa så fort men gud vilken fart den lilla ponnyn har ändå.
han är en liten roligt ponny.
han smiter alltid när jag ska ta in honom. och han tycker det är lika roligt var gång. och det tycker jag med.  han ska alltid in i en annan hage eller så sticker han till maten. haha, liten busponny. men han är så go ändå.
han älskar att springa&äta.
blacky&attic är inte alltid så bra vänner.
blacky vill bestämma men det tycker inte attic att han ska. det slutar alltid med att attic bestämmer och blacky får gå åt sidan.
jag hade kunnat skriva jätte mycket till. men för att de inte ska bli drygt att läsa så blir det lite kortare. ni får kommentera om ni vill att jag ska skriva mer :)


min lilla sötnos ♥

första riktigt dagen på sommarlovet

det är riktigt härligt !
slippa gå upp tidigt var morgon. nu kan man sova hur länge man vill.
men idag gick jag ju upp tidigt, eller ja tidigt och tidigt. hehe.
sen så fixade jag och städade här inne och sen så kom ida&anna till mig :) vi har varit ute hela dagen, eller nästan :P vi har haft riktigt roligt. hoppade lite och sen så hittar vi ett rum typ ovanför stallet som var skit gammalt med typ massa nummer på väggarna  ? läskigt var det !

men nu så ska jag gåoch äta, uppdaterar mer sen :D


jag saknar dig mer&mer för var dag som går ♥


FANNY NYSTRÖM

www.ffannynystrom.blogg.se




jag är uppe tidigt :D

godmorgon, vaknade tidigt idag ju :D duktig tjej ! haha.

igår så på kvällen ville inte datan starta, så jag kunde inte uppdatera.
men de thände inget speciellt. jag gick och kollade på en film sen gick jag och la mig.

idag kommer det inte heller hända så mycket, vädret är ju inte så roligt :(

men uppdaterar mer sen.

puss


Blenda

lovade ju att jag skulle skriva om alla hästar jag haft.
här kommer den första hästen :

Blenda ♥
henne har jag många minnen med.
hon var min fösta ponny och jag var super glad när jag fick henne.
jag fick henne när jag var 4-5 år och vi hade henne i 7-8 år.
hon var en riktigt härligt ponny. hon älskade när man kelade med henne.
det var hon som gjorde så jag fortsatte rida. först gick jag på ridskola men sen så töttnade jag och då hittade mamma henne&blacky. så vi köpte båda. och blenda var så otroligt snäll och det var då jag ville börja rida igen.
vi har så många minnen att det inte går att räkna hur många det är.
hon var kanske inte den roligaste att rida ibörjan för jag var så liten och kunde inte få fram henne. så antingen fick blacky gå före eller så fick mamma hjälpa mig.
och första gången jag hoppade med henne glömmer jag aldrig.
jag hoppade ungefär 30 cm och jag var så stolt. jag bara wow, mamma jag har hoppat 30 cm :O
blenda var ju inte direkt en hopp ponny men till det lilla jag hoppade så var hon perfekt.
jag och min syster stod alltid ute på sommaren och ryktade hästarna och vi lekte alltid ridskola och jag red belnda och min syster blacky. vi hade riktigt roligt.
blenda och jag har haft riktigt roliga stunder men även de stunder då det varit mindre roligt.
men en sak har vi gemensamt, vi båda är lika envisa :P om hon ville till höger & jag till vänster så gav vi aldrig upp, jag väntade ända tills hon svängde vänster och hon väntade tills hon fick gå åt höger. det slutade alltid med att hon vann, för jag var inte lika stark som henne :)
just nu så står hon med flisan.
lilla tilde har henne och rider lite ibland.
hon blir inte riden så mycket för hon börjar bli lite gammal. men hon tycker det är riktigt härligt att bara få lov att gå och äta lite gräs och bara ta det lugnt.


kommer fler bilder sen ;)

GRATTIS KUSIN ♥

grattis min underbara kusin som fyller 4 år idag ♥

hoppas du har haft en super bra dag.




haha, ser ni mig där bak på hästen ? :P och min andra kusin på den andra giraffen och idas huvud brevid :P





fin ponny

hej igen allihopa :D

har precis kommit in från stallet och ska snart gå och ta in hästarna från gräset, de fick gå en liten stund till efter att jag hade ridit.
attic var otroligt fin och jag red ett rätt hårt pass. och han var fin direkt ! fin ponny ♥
hoppas han nu är lika fin hela veckan för till helgen så ska jag tävla.

puss


www.dahlbergsandra.blogg.se
www.ffannynystrom.blogg.se

onödigt

ringde mamma innan för hon var och handlade. så frågade jag henne om hon kunde köpa bullar till mig och det gjorde hon. så jag har inte ätit någon frukost, när hon kommer hem så ska jag äta frukost :D börjar faktiskt bli lite hungrig.
och jag rider sen när jag har ätit för hästarna har gått på gräset så jag släppte precis in dem.

vadå onödigt inlägg ?

puss


FANNY NYSTRÖM

asså jag börja gråta när jag läste vad du hade skrivit ! du är så fantastisk ♥
jag vet inte vad jag ska säga.
men du är bäst ! ♥







nu är jag vaken

godmorgon.
hopps ni har sovit gott för det har jag gjort. vaknade typ precis. jag älskar sommarlov ! inte behöva gå upp tidigt på morgonen.
nu regnar det inte mer så jag tror jag ska äta lite sen sticka ut i stallet och rida attic. men vi får se hur det blir. jag skriver väl ett inlägg typ klockan 3 och då har jag säkert inte varit i stallet :P
nej men idag så händer inte så mycket. ska rida&fixa stallet och sen så ska jag nog städa lite, eller det är bara om jag orkar, haha.

puss



700 inlägg

700 inlägget jag gör nu !


ELIN NIEHOFF

Tänk att gud gav mig chansen att lära känna denna tjej. Jag ångrar inte en sekund att jag tog den. Vi har knappt känt varandra i ett år men det känns som en hel underbar livstid. Av så många miljader människor så träffades vi? Det är helt otroligt!.. Att jag har lyckan att känna denna tjej. Bara tanken ger mig gåshud. Det är du som får mig att hålla fötterna kvar på jorden. Det är du som bryter sönder skalet på mig när jag är tyst och får mig att skratta. Det är du som alltid finns där när jag är ledsen. Det är du som får mina dagar att skina. Jag är så lycklig för det jag har fått. En riktig vän för livet. Gud kunde inte ha gett mig något bättre. Ingen är perfekt Elin.... men du är så jävla nära! Ha nu en riktigt sköööön sommar! Hoppas att jag får förgylla många dagar av den. Vi hörs! Puss!

och föresten , Elin? Det finns ingen bättre spegel än en bästavän! Du är bäst glöm aldrig det!







Du är perfekt som du är! Ändra aldrig på dig för någon annans skull! Jag älskar dig!♥

(inlägg 699)


kanske dags att gå och lägga sig ?

nej, det kanske är dags att gå och lägga sig om man inte ska sova lika länge imorgon som idag. haha

godnatt :)


jag vill oxå ta studenten !

grattis igen fredrik ;)

....

min syster ville inte sitta här nere mer med mig :( så nu ska vi flytta upp istället, hon har redan gått så jag ska gå nu. haha.

och jag hittade lite godis :P


hiss/diss

hiss: det är sommarlov !
diss: de tär dåligt väder och det som hände innan ( det jag inte berättar :P )


Glöm aldrig mig !

glöm aldrig mig !
glöm aldrig hur mycket jag älskar dig !
glöm aldrig att du alltid finns i mitt hjärta !
glöm aldrig att det är du som gör mig lycklig !


jag älskar dig nu,då&föralltid ♥

jag älskar dig !♥

jag älskar dig syster ♥


gamal bild ♥

dagens outfit

fast det var från skolavslutningen ;)


jag och min bästa syster ♥


nördar !

nu har jag ridit och varit inne ett tag.
först gick det inte bra när jag red men i slutet gick det jätte bra, red när det ösregnade :(
roligt att första dagen på sommarlovet ska det regna. men jag någon gång under sommarlovet kommer det väl bli bra väder ;)
just nu så sitter jag och min syster framför varsin data, vadå nördar ? vi kommer väl sitta här hela kvällen. haha. så mycket uppdatering blir det ju.
men nu så ska jag gå och se om vi har något godis.

puss&kram


galen hund !

stallet nästa

nu har jag ätit lite och ska gå ut i stallet för att fixa attic för att sen rida en liten runda.

har inte lika ont i huvudet nu men är fortfarnad elika trött. så det blir inte något hårt ridpass idag.

men ikväll så ska jag uppdatera jätte mycket :)


:)

ikväll eller imorgon kommer jag skriva om alla hästar jag haft :)


godmorgon allihopa !

godmorgon allihopa !

nu tänker ni godmorgon är hon helt dum ?
men det är såhär att jag har typ precis vaknat :O
jag vaknade vid 12 och gick ner och åt frukost men sen gick jagupp och la mig igen och vaknade inte förren nu :O herregud. är fortfarande jätte trött och har ont i huvudet :(  kanske inte så konstigt eftersom jag typ grät hela tiden under den tiden jag var vaken, varför tänker jag inte berätta ! men ska äta lite nu sen ska jag gå ut och rida min lilla prins :D eller så ska jag och min syster gå ut och fota lite först, vi får se.

puss



GRATTIS FREDRIK :D


jordgubbar ;)

nu ska jag ta lite jordgubbar, gå ochstarta en film och sen gp och lägga mig.
så nu blir det inte mer uppdatering så jag säger godnatt :)


jag älskar dig ♥


vilken header är finast ?

vilken header är finast ?

1:


2:


3:


??
gjorde bara tre snabba nu :P blev inte så jätte nöjd men ändå !

ny header/design ?

funderar på att fixa ny header/design.
men får se hur det blir :P

SOMMARLOV !!

äntligen är det sommarlov !
men idag var det sista dagen niorna var på vår skola :( riktigt tråkigt. kommer vara så tråkigt nu när dem inte är där !

skolavslutningen var nog den drygaste&tråkigaste jag har varit på !
vi typ kom till skolan och gick till kyrkan, sen så pratade lite folk där sen gick vi igen ? och sen var de ten lärare som prata i klassrummet sen slutade vi. det var inte lönt att åka till skolan ju :P
men efter det så åkte jag,sandra&fanny in till stan för vi skulle bowla. det gick inte alls bra, jag kom sist :/ hahaha.
sen gick vi i stan en liten stund oxå.
och sen så skulle fanny&sandra åka hem, men då missar de preics bussen. så sen gick vi i stan en liten stund till och sen så när bussen kom så åkte jag med dem fast hoppade av hos mormor för sen kom mamma och hämtade mig för vi skulle på student. träffade massa roligt folk så det var roligt där. sen åkte vi hem och nu sitter jag här. haha..!


bild från idag kommer snart ;)

Sitter och äter lite nu. Kom hem från trän...

Sitter och äter lite nu. Kom hem från träningen för typ en timme sen. Gick jätte bra på träningen, han Ska alltid vara så jobbig ibörjan men nu var han jätte fin :D duktigt häst :) Precis när jag skulle starta Datan så började det blixtra, och jag blev skit rädd. Var inte berädd utan allt bara blev ljust. Så jag startade aldrig Datan. Haha. Men nu Ska jag gå och fixa allt inför imorgon. Och en annan sak bara, min tränares dotter är så otroligt gullig, hon är typ två år och jätte söt :)<3 Puss&hej


träning

nu sticker jag till stallet för att sen åka vidare på träning :)

vi hörs ikväll !


dagens vill ha !



jag vill inte sluta skolan !

hej allihopa.

skolan idag var chill, kollade på film och sen städade, sen skulle vi gå en tipsrunda och sen fick visluta. så vi fick sluta tidigare idag  :D härligt !

ikväll är ska jag rida och imorgon är det skolavslutning. och jag vill verkligen inte sluta ! det är första gången jag säger det, men det är sant, jag vill inte sluta ! niorna kommer lämna vår skola och det vill jag verkligen inte. de är bäst ! kommer bli tråkigt att dem lämnar oss :(

datan är lite bättre så lite mer uppdatering idag ;)


besöks rekord

igår var det besöks rekord :D
jippie, fortsätt så !



hittade ingen annan bild :S

GLASS I STORA LASS !

nu ska sandra&jag gå in och kolla på tv och äta glass i stora lass :D

och mamma longerade attic idag.

hahhahaha, innan så när vi var ute och hoppade så sa sandra såhär:

s : hej elin, hur är det ?
e : vaa ? :S
s : ja hur är det ?
e : varför frågar du det nu ? vi har träffats hela dagen, och du frågar det nu ? :O
s : ja, men jag frågade inte hur det var idag :D

hahahhaha, sen skrattade vi så vi höll på att dö ! låter kanske inte roligt, men det var riktigt roligt när hon sa det :D

fred perry :D

vet ni vad ?

jag visade mamma ett par skor jag ville ha, för mina andra har gått itu :( mina favoritskor :(
så hittade jag ett par fred perry skor och igår så kom mamma hem med dem :D jippi, men jag hade provat en storlek och de tyckte jag var förstora så mamma tog en storlek mindre, men de var försmå, så jag sandra&mamma åkte och bytade dem idag. så jag tg en storlek större.
älskar dem redan :D

tack så mycket ♥


fina va ? ;)

bilder från dagen


hahah.

där kom en dagens outfit bild ;)



fint elin, fint !

söt hund :D


ett par örhänge både sandra&jag har köpt :D


fler kommer en annan dag ;)

brännboll

sandra sitter just nu brevid mig.
 vi har varit ute och fotat lite när vi hoppade. haha, bilder kommer sen. för datan dampar men ska försöka lägga in dem.

skolan idag var chill. kollade på i rymden finns inga känslor, jag tyckte den var riktigt bra faktiskt.
men typ alla tyckde den var dålig utom sandra&jag, haha !
sen så spelade vi brännboll och jag blev riktigt sur. typ allt blev skit och jag blev riktigt sur. till sist sket jag i att slå, jag bara kastade upp bollen och sen gick. haha, bra elin ! men nu är jag på bra humör igen :D

ska fixa med bilderna nu.

puss


dumma data !

godmorgon på er ;)

min data kan just nu dö. jag vill inte ha den mer, den fungerar ju inte. tror ens inte detta  kommer bli ett inlägg förr till sist så bara stängs den av :O

aja, hoppas det snart blir bra.
nu ska jag fixa lite till innan skolan. idag ska vi spela brännboll tror jag ? haha.

igår så blev det inte så seriösa inlägg, haha. men måååånga inlägg blev det ju :P
idag kommer det nog inte heller bli så många inlägg.

igår kunde jag inte uppdatera för datan fungerade inte.
men jag red lite och det gick verkligenskit bra. han var hur fin som helst. duktig ponny ♥hihi.

och en annan sak, först så kommer pappa&min syster hem med en ben&jerry´s glass till mig och sen kommer mamma hem med ett par nya skor till mig. eller jag hade sagt vilka jag ville ha och visat henne och så, haha.
tack ♥

så igår åt jag ben&jerry´s glass till jag fick ont i magen.

och en tråkig sak :/ igår så skulle jag dammsuga innan jag gick ut i stallet. och då så delades vå dammsugare så jag fick den på min tå ! ni fattar inte hur ont  det gjorde, det började till och med blöda :(

men nu måste jag springa om jag ska hinna ixa med det sista :)


varför ska man gå i skolan ?

okej, det är helt okej med att ci ska ha speldag men ändå ? lizom vad gör vi här?
vi ska spela och typ var precis och lyssnade på nnär någon sjöng, det kan jag göra hemma ? jag har en data och starta en låt ? jag hade kunnat få sovmorgon och kunnat rida och så. men nej, vi ska gå och skolan och sluta en vecka senare än alla andra och typ börja en vecka tidigare ! vi kunde slutat i fredags och vara hemma denna !
drygt!
vi ska ändå inte göra ett skit nu i skolan !
JAG VILL HEM !!!!!!!!!!!


fotboll

asså jag är riktigt sugen på att börja spela fotboll igen. jag saknar verkligen det.
men jag kommer aldrig sluta rida. och det kommer bli som sist jag spela fotboll, att båda träningarna kommer på samma dag. och då väljer jag ju såklart ridning först. men sen när skolan börjar så ska jag hinna med alla prov&läxor. men jag vill verkligen. saknar det jätte mycket ju !


jag saknar det !

dagens vill ha !!!!!

dagens vill ha är en ben&jerry´s glass :D


gröna lund

här är en bild från gröna lund :D


!

asså jag har damp ! alla killar kastar papper och massa skit på oss !!!!


just nu vill jag bara ha en pojkvän ! <3

syster, jag älskar dig <3

här får ni en litren bild från när jag var hos mina kusiner och när vi var på väg hem ;)


hahahha, lilla sandra :D

hahhahaha, hittade en bild på sandra från vår förra skola :D


haha <3

skolan är ändå bra !

sitter i skolan nu och vi får göra vad vi vill typ ;) haha, vi skulle spela och de sa att man fick ta en data så jag, sandra,fanny,olivia,victor,simon,joel&oliver och massa andra folk.

riktigt roligt.
och idag har alla nior spex :D riktigt roligt.

uppdateringen idag kommer vara rätt så bra, ska försköka blogga så mycket jag kan. jag ska sitta vid en data hela dagen. så mycket uppdatering idag :D
har även gjort några tidsinställda.

puss&hej ;)


men bilderna kommer bli samma som innan för jag har inga bra på skolans datorer :(

godmorgon bloggen.

nu är jag vaken och ska börja fixa mig.
är jätte trött idag med. men nu är det bara några dagar kvar så det går.
idag så ska vi bara ha en speldag så vi ska typ bara spela spel. har gjort några tidsinställda inlägg så det kommer vara lite uppdatering här :P
idag så ska jag även rida attic lite, gjorde aldrig det igår. så jag gör det idag istället. tror jag rider ut en runda men vi får se.

nu så måste jag springa iväg och fixa mig annars kommer jag komma försent !

puss&hej


nu ska lilla jag sova !

nu ska jag gå och sova.

åt lite glass men satte aldrig på en film. haha.

godnatt !

tidsinställt

detta är ett tidsinställt, även de två andra som typ precis kom upp :P haha.

men innan fixade jag några tidsinställda tills imorgon och sen fixar jag några imorgon bitti, blir det bra ? ;)


är ni intresserade?

undrar om ni är intresserade att jag ska skriva ne text om flisan, alla våra år tillsammans och lite så.
är nu sugna på att läsa det ?
hade tänkt att jag kunde skriva det nu när vi ändå har lov.

typ lite från tävlingar, visa lite bilder, berätta om våra år tillsammans, mm. vill ni läsa om det ?



jag älskar dig !

jag älskar dig flisan ! ♥


nu blir det glass

nu ska jag gå och äta lite glass och kanske starna någon bra film ? ;)
haha.
vi hörs !


hahahhaha, vad jag skrattar när jag ser denna bilden !


bilder på fanny&mig från idag

här kommer några roliga/konstiga bilder på mig och fanny från idag ;)








jag kan flyga :D

fler bilder kommer en annan dag ;)

dagen ;)


jag vet att jag inte har  uppdatera så mycet idag. men skolan var skit bra idag.
hade ett matte prov och två andra lektioner sen hade vi inget mer. för sen skulle alla niorna spela fotboll/bränboll mot lärarna.
fotbollen vann niorna :D
 och i brännboll vet jag inte vem som vann för under den tiden stack vi hem till fanny för hon skulle hämta badkläder för hon skulle hänga med mig hem ;)
ja, så fanny hängde med mig hem. och på vägen hem  så säger jag såhär :

Jag: asså, kolla vad många möllor det är här :O
Fanny: elin, det är inga möllor, det är vindkraftverk !
Jag: ojj, det var så dem hette :S

hahaha, som vi skrattade sen asså !
sen så kom vi hem och då åt vi lite, sen gick vi ut och hoppade lite hinder för vi skulle bli varma och sen hoppa i poolen. hade även med oss kameran ut och fotade lite. bilder kommer snart ;)
sen så hoppade jag i poolen. sen gick vi upp och åt och sen åkte fanny hem.

ja, så har min dag varit.


'jag älskar dig ♥


mitt hår får jag damp på !

asså nu fick jag damp igen, skulle platta mitt hår och det kunde jag inte. min syster vägrade ge mig plattången. och då blen jag skit sur och gick iväg, sen så jag bara jaja, då får det väl vara löst. men efter tio minuter såg håret förjävligt ut och då  blev jag så sur att jag satte upp det !

jo men lönt att skriva detta elin ?

hahaha

hej igen ;)

vet ni vad ? innan så fick jag en fråga av en klasskompis om jag var på bra eller dåligt humör. haha, jag brukar bli sur i skolan, och typ kan få damp på alla. och sen fortsätter det så :P haha. men idag känns det som jag är på bra humör :D


sista veckan nu

hejsan allihopa.

jag är riktigt trött idag, men det är ju sista veckan försen är det sommarlov. längtar verkligen.
nu har jag ätit och lite så, så nu ska jag bara fixa mitt hår. vilket inte kommer gå bra. får damp var gång jag ska fix amitt hår efter att jag klippt det. det ser helt sjukt ut ibland och ibland så är det jaja, det får väl gå. men då orkar jag verkligen inte fixa med det mer.
skolan idag kommer vara rätt så chill, har ett matte prov och typ 3 lektioner. skönt ! så när jag kommer hem ska jag rida och sen bara ta det lugnt.
men nu så ska jag fixa några tidsinställda som kommer under dagen ;)

puss




godnatt

så nu ska lilla jag gå och lägga mig, det är ju skola imorgon :/

innan så beställde jag hem lite nya kläder :D jippi !

GODNATT


denna veckan är bäst !

asså denna vekcan kommer bli bäst !

Måndag : skolan, har lektioner fram till typ 12, eller någon gång vid lunch. sen har vi inga fler lektioner, men sak typ ändå göra något i skolan.
Tisdag: inte en ända lektion, vi tror vi ska kolla på brännboll :P
Onsdag: ska vi kolla på film tror jag det var, har inte några lektioner
Torsdag: vi ska ha spela spel ?
Fredag: SKOLAVSLUTNING !!!!! :D:D:D:D


snabbis

detta blir nog ett snabbt inlägg, förnu fick jag igång datan och nu ska  vi se hur länge det varar :P

hejsan allihopa !

jag vet att det är dålig uppdatering men datan dampar hela tiden så det går inte att skiva och ibland inte att starta :S
så detta blir ett snabbt inlägg...!

idag så har jag varti med anna, vi har typ badat hela dagen :P red även attic lite innan hon kom och han var jätte fin.

i fredags så var jag, sandra&simon i stan och det var riktigt roligt. haha, först så åkte sandra&jag in där sen så kom simon och då gick vi och åt sen gick vi typ bara och kollade lite och hade riktigt roligt. så det blev en riktigt bra fredag !
sen igår så var jag inte på världens bästa humör. var sur hela dagen, sen på kvällen skulle jag bort och då blen jag glad igen :P haha, riktigt härlig kväll. badade och hade det riktigt trevligt.

imorgon så är det ju skola :( blä. har ett prov och typ 3 lektioner sen så hela denna veckan kommer jag inte ha några fler lektioner. fattar inte varför vi ska gå i skolan då ?

men nu så ska jag inte sitta och skriva mer här för det blir änd¨bara tråkigt.

kommer göra några tidsinställda så om datan börjar dampa igen så kommer det vara lite uppdatering ;)



och bilder på vad jag köpte i stan kommer en annan dag, då kommer även vad jag köpte när jag var hos mina kusiner :)

Jag får damp, Datan vill inte starta vilke...

Jag får damp, Datan vill inte starta vilket betyder att jag inte kan blogga !!!!!! :o Men ikväll så hoppas jag att den kan starta och då uppdaterar jag . Har varit en riktigt rolig dag. Jag, Sandra & Simon gick i stan och det var riktigt roligt ;) haha, berättar sen.


Nu Ska jag gå och lägga mig. Börjar bli li...

Nu Ska jag gå och lägga mig. Börjar bli lite trött :P Godnatt :)


tack mamma ♥

kolla vad mamma kom hem till mig med idag :D
´tack mamma ♥


700 inlägg

om jag gör 50 inlägg till så har jag gjort 700 inlägg !

haha, onödigt att skriva men ändå.

nu har jag duschat och det var riktigt skönt. så nu ska jag gå och kolla på tv sen ska jag gå och lägga mig :)

puss&kram


mitt hår






dagens outfit !


inte så bra men ändå ;)


springa

ojojoj, vad duktig jag är ! jag har varit ute och sprungit i 30 minuter. det är inte likt mig.
jag hade fixat stallet och jag var så rastlös och jag bara, nej nu ska jag ut och springa. så jag ringde sandra så pratade vi och sen sprang jag i 30 minuter. så nu ska jag gå och ta en dusch. men det var riktigt härligt måste jag säga.
när jag ringde till sandra och sa att jag var ute och sprang så sa hon är du inte klok ? du har ju tränmingsverk och du är ute och springer ! lilla elin. haha, jag bara, ja jag måste ju ha bra kondition :P
och innan jag sprang så var jag ute och gick en liten runda med attic. min prins ♥

har gjort lite tidsinställda som kommer under kvällen för det är ju inte säkert att jag orkar uppdatera ;) hehe.




Du är perfekt för mig !



Dagens vill ha !

Dagens vill ha :


rött john whitaker och ett rött swarovski pannband !



vadå träningsverk ?

tjana allihpa !

har jätte ont i mitt huvud och ont i hela kroppen, riktigt träningsverk ! och riktigt dålig kondition har jag !! borde börja göra något men är att rida igen. innan spelade jag fotboll men sen så hann jag inte med skola och så, för så tränade jag 2-3 gånger i veckan med fotboll,tränade 2 gånger i veckan med attic och sen så red jag alla dagar utom en. och jag skulle hinna med skolan då med. men sen blev det att fotboll och ridning blev samma dag och då valde jag ju såklart att fortsätta med hästarna ! men är riktigt sugen på att börja spela fotboll igen, men det får vi se hur det blir :P haha.

aja, skolan idag var jobbig. hade två prov och det var drygt. först ett spanska, men det var inte så svårt och sen direkt efter ett matteprov. ska göra ett matteprov till på måndag! hemkunskapen idag var bara bäst ! vi gjorde pizza och det var väl inte rå roligt, men vi hade ändå riktigt roligt !

 sen hela nästa vecka så ska vi typ bara kolla på film och så. lönt att gå i skolan då ? nej !

idag så kommer det bli jätte mycket uppdatering. blev ju inte så många inlägg igår, men jag kunde inte min spanska. kunde inte så mycket av det idag heller men det gick rätt så bra ändå ( hoppas jag )
men nu har jag inte fler prov, inte fler läxor. skönt..!

puss


JAG VILL HA MITT GAMLA HÅR !


Hahahahahah fanny sitter och förhör mig oc...

Hahahahahah fanny sitter och förhör mig och det går skit bra, jag sitter och är envis och tänker inte svara på frågorna hon frågar mig :D


Godmorgon :) håller på att fixa mig just n...

Godmorgon :) håller på att fixa mig just nu till skolan. Och innan skrev jag ett inlägg men sen så var jag tvungen att starta om datan :S men det gjorde jag inte, så det får bli ett sms inlägg. Jag kan säga en sak, jag kan knappt gå. Har så ont i ryggen och benen. Imorse när jag vaknade så fick jag ont i ryggen och när jag gick ner så hade jag jätte ont i benen :( lite träningsverk kanske ?? Och vi Ska ha idrott idag igen ! Tre dagar har vi haft det, först tisdag, onsdag och idag + två prov idag. Det är helt sjukt ju. Ojj, Vad klockan blev mycket, nu måste jag fixa det sista. Puss


plugga,plugga,plugga !

det går inte så bra :S
dumma spanskprov !!!!!!

men så fort jag är klar ska jag uppdatera JÄTTE mycket.

men vi får se om jag blir klar först x)


jag saknar dig redan ♥

jag lever !

asså herregud vilken dag !

första passet hade inte vi något, riktigt härligt, sen hade vi längdhopp, gick sådär :/ och sen så hade vi stöta kula och det gic inte bra. hahaha, jag är skit dålig på det. sen så hade vi höjdhopp. jippi ! nej men det gick rätt så bra ändå. så det var skönt. sen skulle vi haft 60´meter men då säger alla att vi ska äta ? så vi gick och åt sen skulle vi springa 60 meter. och det gick faktiskt rätt så bra det med  ;) och när vi var klara var typ alla helt trötta och då skulle vi springa 3 varv runt fotbollsplanen. det låter inte så mycket men det är det. jag fick typ ingen luft och mådde skit dåligt efter. och då skulle vi ha stafett :O alla 7:or skulle mötas och sen vidare. och man fick bara vara 5 killer&5 tjejer. jag var en av de 5 tjejerna. och mitt lag vann över alla 7:or, sen skulle vi ha final mot  8:orna som hade gått vidare och 9:or som hade gått vidare. och där gick det inte så bra, vi kom sist men blev trea ändå över hela skolan :D
jag sträkte även mitt ben :(

men nu har jag ätit lite och ska plugga, fast först ska jag bada i poolen !


5 saker ni inte visste om mig

1. jag älskar godis !
2. jag gillar inte läxor.
3. jag vill ha en ny mobil men ändå ha kvar den jag har nu.
4. jag vill att min gamla hund ska komma tillbaka !! ♥
5. det bästa som finns är att vara med hästar !


hiss/diss

Hiss: vi går typ bara några dagar till sen är det sommarlov
Diss: det är friidrottsdag !


hahahahhahah, en bild från min första tävling !

hiss/diss

Hiss: vi går typ bara några dagar till sen är det sommarlov
Diss: det är friidrottsdag !


hahahahhahah, en bild från min första tävling !

dagens vill ha !



godmorgon

godmorgon allihopa !

just nu har jag ätit lite och har börjat fixa mig. borde inte sitta här men skit samma.
idag har vi ju friidrottsdag ! verkligen kulla asså. neej ! jag vill inte vara med. vi ska hoppa höjdhopp och de är det värsta jag vet. blä. men jaja, det går väl ändå.
men under dagen kommer det komma tre tidsinställda tror jag det var ? haha.
men nu måste jag skynda mig.

pusshej


nu ska jag gå och kolla på film !

så nu har jag gjort några tidsinställda inlägg imorgon. för det kommer nog inte bli så jätte mycket uppdatering annars !

men nu så ska jag gå och kolla på tv eller en film. har fortfarande jätte ont i huvudet.


haha ♥


friidrottsdag !

asså herregud, imorgon ska vi ha friidrottsdag hela dagen ! jag kommer aldrig klara det.

jag har jätte ont i huvudet !!!!

har jätte ont i huvudet så det blir inte så långt inlägg !

mitt huvud kommer sprängas snart. har så ont, men jag tror det är för det kommer nog bli dåligt väder !

skolan idag var helt okej, började med idrott, jippi ! okej, min idrottslärare trodde att typ att vi kunde klara oss själva. jo det gick ju jätte bra. jag var den ända tjejen och typ alla kastade bollar i huvudet på mig, och det blev helt konstigt. haha. sen så hade vi no, och då hade vi prov :S tror inte det gick så bra. sen typ bild och då fick vi göra vad vi ville ? :S sen så hade vi matte och sen slutade jag. jag ar tvungen att gå tidigare för attic skulle få massage och lite så. allt gick bra. sen hem och då fixade jag stallet och sen in och plugga. har matteprov på torsdag&måndag och ett spanskprov på torsdag. inte roligt alls !
så jag måste plugga jätte mycket nu. så uppdateringen kommer inte vara så bra.

men nu så ska jag gå och kolla på fotboll :)


sötnos ♥

ont i huvudet

har så otroligt ont i huvudet så jag uppdaterar ikväll.
för nu ska jag gå och vila & kolla på fotboll.
det är ju sverige-finland !

!

kolla så söt denna tjej är !
hon har världens bästa blogg och rider grymt bra !


www.nellieberntsson.blogg.se

oj oj oj

vet ni vad ?

idag fick hästarna gå på det höga gräset. men inte så länge, kanske 10 minuter !




kommer inte uppdatera mer idag för det typ blixtrar :S

lite andra bilder från dagen




En underbar dag !

dagen idag har varit helt fantastisk !

det började med att jag vaknade vid halv 12. eller min syster går in i mitt rum och säger:
Elin är du vaken ?
jag - va ?
syster - sover du ?
jag - nej du väckte mig nyss !
syster - okej.

sen gick hon iväg ? haha, men sen så skickade jag ett sms till sandra och sen fick jag ett tillbaka att hon var hemma hos mig :O så jag spran upp ur sängen.
sen så stannade sandra här och vi har varit ute hela dagen, exakt hela dagen !
vi har badat, solat & pluggat !
vi badade i över en timme, var riktigt härligt. och så roligt som jag hade inte har jag inte haft på riktigt länge ! en underbar dag har det varit !
men vi fick plugga lite oxå :/ det var inte roligt. okej, vi snackade mest men ändå :P
har prov imorgon, men jag kan typ allt.

tog med kameran ut och fotade lite, så här kommer några bilder !



haha




några bilder från dagen ;)

Attyrory Mac

en bild från min första tävling med attic :

en bild från min senaste tävling på attic :


någon förändring ?

båda är från samma tävling & från samma hinder ;)

Attyrory Mac ♥

Jag älskar dig ♥



riktigt onödigt inägg

hahahah, det inlägget jag skrev innan skrev jag typ klockan 8 :O men sen gick jag ut och badade och jag glömde trycka spara & publicera så det kom upp nu ! haha, bra elin.

badade innan och det var lite mer än 25 grader, riktigt härligt !

snart är det sommarlov och jag längtar verkligen ! ska försöka uppdatera så mycket jag kan då, men jag tror inte det kommer bli så mycket för jag har fullt upp typ hela sommarlovet :O

men kommer fler inlägg snart ;)

kusiner/ LAG-SM !

så nu ska jag börja blogga igen, hade en lite paus innan !

jag har varit hos mina kusiner. haft riktigt roligt. de är de små kusinerna.
vi gick till gröna lund. fast det var bara jag och min syster som åkte karuseller. haha. men det var ändå jätte roligt, åkte några små med mina kusiner.
sen så de andra dagarna har vi shoppat. riktigt roligt. kommer bilder imorgon eller ikväll. handlade inte allt jag skulle men lite. haha, så jag får åka och handla en annan dag igen ;)
sen idag så åkte vi och kollade på LAG-SM ! sydslätten skulle ju rida i strömsholm ! gick riktigt bra. de slutade 5:a, riktigt bra gjort tjejer !
var jätte roligt att kolla. min kusin åkte också med, hon ska fylla 4:a och hon tyckte det var jätte roligt, snart kanske hon också börjar rida :D hon ska få rida på blacky till sommaren ♥


GRATTIS TJEJER :D

RSS 2.0