Sitter just nu i soffan med roliga folk:d ...

Sitter just nu i soffan med roliga folk:d min syster är konfirmerad. Och allt gick bra:d


GRATTISA SANDRA

GRATTIS SANDRA !!!!!!

hoppas att du får en jätte bra dag.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SANDRA !!!!!!

SAKNAR DIG !



snabbt inlägg

blir ett snabbt inlägg !

kommer inte uppdatera så mycket idag. min syster tar konfirmationen och sen är det ju valborg.

just nu så sitter jag och väntar på att jag ska platta håret. ska sticka och göra det så fort jag har skrivit det här inlägget.

ni får ha det bra ;)

puss&hej


dålig uppdatering

har varit jätte fålig uppdatering. ibland några tråkiga sms-inlägg :(

men det ska vi ändra på nu ! kommer inte uppdatera så mycket nu denna helgen. för imorgon är det valborg och sen på söndag ska jag tävla.

Torsdag: skulle tränat men det blev inte. så jag red lite hemma bara. först kunde jag inte rida för han bara kickade men sen gick det bra.
kunde inte uppdatera för jag åkte ju med mamma till stan och sen så hade jag ett prov till fredag ( men j pluggade inte ) hade även mitt spansk prov och jag tror det gick rätt så bra ;)

Fredag: skolan var helt okej idag. gjorde ett prov som jaginte hade pluggat till. men jag hade inte fått alla papper så jag sket i att plugga, svarade på typ 5 frågor ! haha. ska göra det på tisdag istället.
sen så kom jag hem och då red jag. han kickade idag med. men det gick bra ändå.
sen åkte jag in till stan. men jag handlade inget ! herregud, jag var i stan och handlade inte, det är typ första gången det händer :P haha. sen kom jag hem och då var mormor och morfar här.
just nu så sitter jag här och ska snart gå och kolla på tv. ska upp jätte tidigt imorgon.

och sen en annan tråkig sak :( jag var i stallet så la jag min mobil på blackys box och sen gick jag ifrån den för jag skulle ta lite hö. och sen fick jag panik för jag visste inte var jag hade lagt den. så jag gick tillbaka och gav hästarna hö och så skulle jag se så dörrarna var stängda och då kollade jag ner och såg att min mobil låg i blackys vatten :O först så stod jag bara där och sen tog jag upp mobilen. så jag gick in och vi försökte fixa den, men först startade den men sen så stängdes den av och gick inte att starta om igen. :( min lilla mobil. så nu har jag en annan ett litet tag.
så bara ett tips : lägg inte mobilen på en box eller nära vatten !

men nu så ska jag gå och titta på tv.

puss&kram ♥



Sitter just nu på lektion och det är fett ...

Sitter just nu på lektion och det är fett drygt ! Kommer inte uppdatera mycket idag. För jag ska först rida, ska hoppa idag eftersom jag inte gjorde det igår. Sen så ska mamma och jag fixa några saker :d men ikväll uppdaterar jag mycket ;)


Har inte uppdaterat på hela dagen :o inte ...

Har inte uppdaterat på hela dagen :o inte bra, inte bra! Men jag har verkligen inte haft tid. Först var det skola. Inga jobbiga lektioner. Sen hämtade mamma mig och då åkte vi och handlade. Handlade lite mat sen skulle mamma till stan så jag hängde med. Köpte inget idag. Men jag fick ett armband av mamma (bild kommer en annan dag, då kommer även bild på mina två ringar ) sen så har mina kusiner som jag inte träffar så ofta kommit till mormor & morfar så vi åkte dit och träffade dem. Och sen hoppade jag över träningen idag. Kommer berätta mer imorgon, ska försöka göra några tidsinställda tills imorgon:) Puss&Kram


r.i.p min älskade mobil :( Asså så mycket ...

r.i.p min älskade mobil :( Asså så mycket otur jag har haft idag ! Först så skulle vi då springa i skogen och sen fick jag Skit ont i foten när jag kommer hem så kom jag på att jag inte hade mina böcker och sen gick jag ut och red och när jag är klar och ska gå in ser jag att min mobil ligger i blackys vatten ! Så nu fungerar inte den :( vilken dag säger jag bara. Nu ska jag gå upp och sova. Har en annan mobil just nu. Men Vill ändå ha tillbaka min gamla mobil fast jag ibland inte gillade den !


jag döööör !

asså jag dör snart så och jag har i mina ben och för hur trött jag är !

hemma från skolan nu. asså vilken dag !! vi hade orgentering i skogen idag och det gick ju skit bra. NOT! det tog typ 3-4 timmar att springa för oss och för alla andra typ 1-2 timmar :O vi gick rätt, eller enligt kartan men inget blev rätt. och till sist sket jag i det ! hade så sjukt ont i mina ben, fick skit ont i huvudet och dete känndes som jag skulle svimma. hade inte vatten eller något med mig. jag höll på att dööööö ! och inte nog med det, vi kom sist ! och då hade vi inte gjort allt man skulle. och typ alla frågade var vi hade varit. men det har ändå varit en rolig dag. vi gick typ helt fel flera gånger. och jag hade så sjukt ont i mina ben att jag knappt kan stå nu ! hoppas det går över tills imorgon.

just nu så sitter sandra bredvid mig  och läser vad jag skriver. jag sitter och är helt knäpp bara för jag har inte min bok till provet som vi ska ha på fredag. har två prov på två dagar. blä. ett spansprov imorgon och sen ett so prov på fredag. jag kan inget på so provet och det är det jag glömt boken i skolan till ! me n spanskan tror jag jag klarar.
sen så ska jag gå ut och longera attic. mitt schema som jag gjorde blev inte så bra eftersom jag skulle tränat idag och massa annat.
men nu så ska sandra och jag gå ut och sola lite och bara ta det lugnt. ( eller jag ska plugga till prov )

uppdateringen idag kommer inte vara bra. inte på hela veckan tror jag. men i helgen blir det bättre. nej, det kommer det inte bli ! åhhh, uppdateringen kommer inte vara bra. när jag inte har mycket prov och så blir den bättre :P haha !

ha det bäst ;)




god natt

inte mer uppdatering idag !

nu bilr det inte mer uppdatering. är jätte trött och ska upp tidigt imorgon. vi ska ut och springa med skolan ? så nu ska jag gå upp och titta på tv så jag är riktigt taggad tills imorgon :P

bilder på vad jag köpte kommer en annan dag !


första dagen i skolan

första dagen i skolan var helt okej !

nu är jag riktigt trött. ska snart gå in och se om det är något bra på tv, men först lite uppdatering ;)

dagen har varit helt okej.
har inte träffat fanny&sandra på hela lovet. eller en dag tro jag, första dagen men inte annars.
hade inte så jobbiga lektioner så det var skönt. men efter skolan så stack fanny&jag till stan. asså detta måste vara sista gången nu jag är i stan. känns som jag är där var dag ! nej nu får det vara slut på detta !!!!!!! handlade två ringar, skulle köpt´den ena innan men då var den slut och sen nu hittade jag den och den andra hittade jag bara nu. kommer kanske bilder sen ;) sen så åkte vi hem igen och då gick jag ut i stallet, red inte idag.
men nu så ska jag gå och fixa lite saker.

puss&kram


har jag berättat ?

har jag berättat för er att vi har öppnat vår pool ? har jag sagt att vi har pool ens ?

variefall, vi har öppnat vår pool nu. det var ju inte så varmt, kanske 10 grader. men jag hade gärna kunnat ta årets första dopp :P haha.
men ska träffa sandra på onsdag, då kanske vi tar årets första dopp ? vem vet !!


pratar med sandra!

pratar med sandra just nu !

idag så var vi ju och handlade igen. skulle ha lite mer saker till mitt rum och sen så köpte vi två saker till tv rummet.
blev riktigt nöjd med det jag köpte. bilder kommer inte ! orkar inte ta några. haha.
dagen har varit riktigt rolig !
red så fort jag kom hem idag. skulle rida ut men sen så hoppade jag upp barbacka och red lite i paddocken istället. så jag tror jag rider ut imorgon. och sen har det blivit lite ändringar i min planering för på onsdag ska jag inte träna. 
 
puss&hej

www.iidaniehoff.blogg.se
www.dahlbergsandra.blogg.se


SKOLA IMORGON :O

NEEEEEEEJ, det är skola imorgon och jag vill verkligen INTE till skolan

idag så¨ska vi åka och handla lite till :P hihi. nej men jag behöver lite fler saker till mitt rum. så vi ska fixa det idag för den affären vi skulle ha lite saker i igår den hade inte öppet. så vi får fixa det idag istället.
uppdateringen kommer inte vara så bra idag.

imorgon är de tskola och jag längtar verkligen inte !!



.

nu så ska jag gå och titta på tv. så det kommer inte bli mer uppdatering idag.

!


hemma igen

nu är jag hemma igen. eller har varit ett litet tag.

det blev en del saker idag igen. fast denna gången var det saker som jag behöver. köpte nya saker till rummet och det blev riktigt bra.  sen så köpte vi även lite saker till köket och vår nya soffa. tyckte vi köpte jätte fina saker ! kommer inte ta några bilder. haha.

sen så har jag longerat attic och det gick jätte bra.
det kommer komma ett schema snart om hur jag ska rida i veckan och så.

nu ska jag fortsätta fixa på mitt rum :)




städa,städa,städa

städa,städa,städa !

blev inte mer uppdatering igår. gick ut och solade lite och sen åkte vi in till farmor och farfar. så var där hela kvällen och min ena kusin var också där.


idag så var jag först och jobbade lite sen hem och städa. TRÅKIGT !
men ska äta lite sen gå ut och longera attic. sen så ska mamma och jag åka och handla.

mer uppdatering sen ;)




dåligt humör

är på jätte dåligt humör ! vet inte varför. så uppdateringen idag kommer inte vara bra.

GLAD PÅSK PÅ ER !

dagen har varit sådär !
först var jag och jobbade lite, sen åkte jag och handlade med mamma och sen kom jag hem och har inte gjort ett skit ! är på riktigt dåligt humör och vill inte göra något !  gick ut och tog lite nya bilder men gick in igen för det var inte roligt och jag blev inte nöjd !

inte långt inlägg utan tråkigt och onödigt !

men nu så får jag väl göra något. får se om jag går ut och solar  !


God natt

god natt !
nu  ska jag gå och starta en bra film. vet inte riktigt vilken jag ska se.

uppdaterar mer imorgon :)

puss&kram.


Hiss

hiss till eskadron benskydd !

har haft mina i två år och använder dem nästan var dag. och de ser ut som nya så fort jag tvättar dem !  
är riktigt nöjd med dem.
har två par. ett par gröna och ett par svarta.
jag verkligen älskar dem !
som ett jätte bra tips om ni ka köpa nya benskydd !


Onödigt inlägg

nu ska jag gå och kolla på en bra film, gjorde aldrig det igår för jag somnade :S

innan så var jag hos ida&anna. var inte där så länge. åkte dit och kollade på talang med dem och sen hem igen. nu sitter jag här och ska sart gå och starta en bra film.
någon som har tips på någon bra film ?

nu har jag hittat lddaren till kameran. har varit sur på min syster för jag trodde hon hade tagit den men den låg precis brevid min säng ? :S så imorgon kommer det kanske komma in några nya bilder.. 

just nu har jag skit ont i mitt finger, fick ju en stor blåsa där igår, har ont i min tånagel eftersom jag har typ klippt av hela ? och min mobil kommer dö snart för den har inget batteri ! så jag skrivet ett snabbt onödigt inlägg nu för jag måste springa och ladda mobilen nu ! 

har gjort ett tidsinställt inlägg !


Påskägg ?

detta fick jag i mitt påskägg


väska till min nya hjälm

nya KL strumpor

och sen köpte jag en tröja




PÅSKÄGG :D

fick ett påskägg idag av mamma&pappa :D



vad tror ni jag fick ? ;)





snabbis.

blir ett snabbt inlägg för mormor&morfar är här och vi ska snart ut och äta ! äter ute för första gången.

dagen har varit skit bra. först så jobbade jag lite. sen åkte mamma och jag till en häst affär som vi aldrig har varit i. och jag köpte bara en sak ! kommer bild sen ikväll. sen åkte vi hem och jag gick ut i stallet. sen kom mormor&morfar. har även varit hos fanny en snabbis, skulle hämta mina skor jag glömde där :P haha. 

men nu så ska jag gå och äta lite  !

har fått fler tips på vad jag kan skriva om ! så snart kommer det bli jätte många inlägg per dag !



snart blir det jätte mycket uppdatering på...

snart blir det jätte mycket uppdatering på bloggen. Ska bara äta först ;)


två bilder

två bilder från idag :)




blä !

är jätte trött, har ont i mitt finger och ont i min tå. tror jag ska gå och lägga mig och kolla på en bra film !

träningen idag gick helt okej. började med att han var pigg när vi skulle galoppera över bommar. men i slutet blev han skit fin och hoppade jätte bra. duktig liten ponny !
men just nu så sitter jag med en stor fet blåsa på mitt finger som sprack när jag red ! fick en blåsa när jag red för jag blev ski tvarm och tyglarna blev helt konstiga. och sen i slutet så fick jag så sjukt ont i mitt finger och då såg jag att blåsan hade spruckit :( men jag fick ett plåster och lite tejp så det löste sig igen. haha !
och min tå blir ju inte mcyket bättre. jag,ida&anna försökte få av naglen men vi lyckades inte. har typ en halv tånagel som ser helt konstig ut. men den lilla naglen som sitter kvar sitter typ inte fast :S men men.

innan jag åkte och tränade så gick jag ut och solade.gud vad härligt det var. hoppas nu bara att vädret kan fortsätta att vara så fint !




mitt lilla finger :(

jag vet att det fortfarande kommer datum&tid eller vad det är på bilderna. men jag orkar inte ladda den andra kameran och jag vet inte heller var laddaren är !





?

Vad vill ni läsa om ikväll på bloggen ?
kommentera så skriver jag om det ikväll när jag kommer hem från träningen !

kom igen och kommentera nu !

Hemma nu

nu är jag hemma.  har varit hos ida och anna. vi målade lite hinder idag igen.
men sen så kom pappa och hämtade mig för vi ska på träning sen ikväll. så jag ska ut i sallet och fixa där. men först ska jag sola lite !  

eftersom det är så fint väder tänkte jag ta med kameran ut och ta några nya bilder ! men tror inte där är något batteri men om det är det så tar jag med den ut !

pusspuss



Tävling


Är med och tävlar om ett mountain Horse schabral hos www.ponnyochryttare.blogg.se
http://ponnyochryttare.blogg.se/2011/april/tavling-2.html#comment

www.ponnyochryttare.blogg.se

Påskägg

kolla vad jag fick av mormor idag !

tack mormor


'


Attic

hade tänkt lägga ut lite bilder på attic.
från min första tävling och sen en tävling nu lite senare.
han har verkligen blivit en annan häst. förr fick vi inte ett ända bra hopp och nu kan han hoppa skit fint.
visst vi kommer fel på hinder men han hoppar ändå så fint !


min första tävling
kolla på den bilden och sen på denna !

är det någon skillnad ?

jag tycker att han hoppar mycket finare nu.
den sista bilden är från förra sommaren.

Vad tycker ni ? :)

Träning

är jätte trött nu så jag ska gå och lägga mig snart ;)

träningen idag gick skit bra. först var han lite pigg men sen i slutet blev han skit fin.

är vekligen jätte trött nu så jag tror jag ska gå och lägga mig.
det är redan onsdag och det är bara några dagar kvar och sen börjar skolan. jag tror jag snart får börja plugga till spansk provet jag skulle gjort innan lovet men jag var ju sjuk så jag får göra det nu efter istället.
nu så ska jag göra ett eller två inlägg till sen så ska jag gå och sova.


Ligger just nu i soffan och äter godis. Ha...

Ligger just nu i soffan och äter godis. Haha. Skulle gått ut i stallet men jag fick jätte ont i huvudet :( så jag har startat en film och Ska sen gå ut i stallet för sen Ska jag träna. Innan så när jag gick upp såg jag att det låg ett jätte stort påskägg i min säng ! Tack mormor !<3 Nej nu Ska jag fortsätta att kolla på film. Har fått två tips jag kan skriva om ikväll ;)


Kommentera !

har inte uppdaterat nu på typ två dagar ?
igår så kom ida&anna hit. hade skit roligt. sen så åkte dem hem och jag gick ut och fixade i stallet och sen så på skällen åkte jag till dem igen och sov där över natten. hade riktigt roligt !
idag så gick vi upp vid halv 10. vid 10 kom evelina&terese och vi skulle måla hinder :D det var jätte roligt.
vi hann nästan måla alla hinder, men tre blev helt fel typ ! :P haha. men sen kom pappa och hämtade mig och nu är jag hemma. ska gå ut i stallet nu.

kommer nog uppdatera rätt så mycket ikväll så kom igen och kommentera vad ni vill läsa om nu !!!!!


Du är bäst

då var det redan andra dagen på påsklovet.

sitter just nu och lyssnar på musik. väntar på att ett par kompisar :)
det är riktigt fint väder idag !  sommaren kanske börjar komma ? hoppas det.
idag ska jag bara longera attic.

 
du är bäst ♥

Finaste vänner !


♥♥♥♥

nytt !

här kommer bilder på vad jag köpte idag :)









jag vet att det kommer typ datum & tid på bilderna men jag tog en annan kamera ;)

ny hjälm

vet ni vad ?
jag la ju upp en bild innan på två hjälmar ! den till vänster är ny. det är en whitaker hjälm. har ridit med den en´gång och jag gillar redan den :D hihi !



dagen !!

nu är jag klar med stallet och innan det så var jag med fanny&sandra. en riktigt rolig dag !
först så kom jag till sandra som jag berättade innan, och sen så kom fanny och hennes mamma och hämtade oss och då åkte vi hem till fanny och åt lite. och tittade på hennes nya lilla kanin ( den jag la upp bild på innan ). det blev inte så bra bild, tog den med mobilen. den är jätte söt ! sen så åkte vi till stan ( Igen ). det känns som jag alltid är i stan. och jag handlade ju oxå !! nej, nu ska jag inte åka till stan mer ! bilder på det jag köpte kommer sen när jag har hittat min kamera ! vet inte var den är :S och när vi hade varit i stan så åkte vi hem till fanny igen, åt lite och sen så skulle fanny&sandra gå på boxning, så jag följde med, men vi hoppade höjdhopp istället ! det gick ju verkliegn bra ! eller inte. haha.  och sen när jag kom hem så var jag skit trött. men jag åt lite och sen gick jag ut i stallet. red inte idag.
men nu så ska jag leta upp min kamera !


SMS-inlägg

download_dsc0062 (MMS)




Bilderna är på frizze Sandras hund och den...

Bilderna är på frizze Sandras hund och den andra är på fannys nya kanin som hon hämtade innan vi åkte till henne :)


SMS-inlägg

100media_imag042 (MMS)


Tack fanny !

fanny har gjort en ny header till mig !! TACK FANNY !! :D
hennes blogg hittar ni här!

Vad tycker ni om den ? :)


SANDRA !

gå in och kolla sandras blogg, den hittar ni här!


SMS-inlägg

100media_imag042 (MMS)


uppe klockan 7

jag gick upp klockan 7 idag !!! det är PÅSKLOV !!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha, första dagen och redan uppe så tidigt :O hahaha, nej det är bara för jag skulle till sandra. haha, nu tänker ni vad gör ho där klockan 7 ? det var bara för annars skulle jag aldrig kunnat komma till henne. sen så ska vi träffa fanny :D så inte så mycket uppdatering idag. ikväll så kommer det en läsarfråga. 

ha det bra ;)


.

nu så ska jag gå och lägga mig. är  jätte trött.

imorgon så kommer det komma en iten läsarfråga :P

trött tjej !

herregud vad jag är trött nu.

stallet är helt klart. hästarna ska bara ha mat. så jag ska snart gå in och lägga mig och kolla på tv. har ju ny soffa nu :P

uppdaterar mer ikväll ;)

Resultat

resultat

L:C ( 80 cm ) 4 fel
han var jätte fin på framhoppningen och sen inne på banan så hoppade vi ettan och tvåan sen kom vi lite nära till trean så vi rev. men annars så var han riktigt fin. han skulle bara haft lite bättre fart :P

L:B ( 90 cm ) 12 fel
på framhoppningen gick det inte så bra. men inne på banan så gick det jätte bra. hoppade ettan och tvåan jätte bra. sen på trean så stannade han. men det var mitt eget fel. red ingen bra väg och sen la jag ner min hand ! sen andra gången så stannade han igen, vat inte riktigt varför. och sen tredje gången så hoppade han och sen hoppade han riktigt fin på alla andra hinder.

är jätte nöjd med dagen. attic har varit jätte fin !


finaste ♥


Har precis kommit hem från tävling... Det ...

Har precis kommit hem från tävling... Det har gått jätte bra. Resultat kommer senare :)


Kanin !

jag har ju inte lagt upp någon bild på min kanin ! :O
så jag gör det nu. men det är en bild från förra sommaren :P



Nej, nu Var jag precis klar med mina saker...

Nej, nu Var jag precis klar med mina saker och skulle börja fixa attic och då ser jag att det börjar regna :(


Tidsinställt !

är i stallet nu och fixar med mina saker. ska snart ta in attic och börja fixa med han !
har gjort några tidsinställda. så här okmmer komma inlägg lite då och då :)


header

så nu har jag fixat en ny header. men först måste fanny hjälpa mig för annars blir det inte bra ! haha :P

Dagens vill ha !



!

som ni ser så håller fanny&jag på att fixa min blogg !

sen ska jag bara välja en header.

www.ffannynystrom.blogg.se

Rubrik

nu har jag gjort några tidsinställda och sen okmmer det nog några sms-inlägg oxå !


!!

kommer ni ihåg att jag sa att vi hade handlat lite nya saker till vårt hus ?
om vi har tur så blir det klart idag och då kan vi sätta in soffan och tv:n ! hoppas det. den andra tv:n är inte lika bra !  men jag tror vi blir klara idag ;)


en bild sandra har gjort till mig ♥

www.dahlbergsandra.blogg.se

Bilder

här kommer några bilder på attic ♥





kommer fler ikväll :)

........

ska snart gå ut i stallet och fixa lite med mina saker ;) ska ju tävla imorgon.
nu kanske ni tänker, ska hon tävla och har inte ridit för hon har varit sjuk. men attic har varit igång fast jag har varit sjuk. mamma har longerat honom och sen så är det en annan som har ridit honom. inte var dag men typ 2 dagar, och sen så har mamma longerat honom de andra dagarna.


PÅSKLOV !!

Jag kom precis på att det var påsklov ! haha.
men jag har ju ändå inte varit på skolan i typ en vekca :P


frisk igen eller nästan

uppdaterade inte igår. vårt internet gick inte :( och det är så tråkigt med sms-inlägg. men aja. fanny uppdaterade ju. hon gjorde ett litet inlägg. haha. så idag kommer det bli mycket uppdatering.
ikväll så kanske det blir några tidsinställda för imorgon ska jag på tävling så måste ju packa och så idag.

är typ frisk nu. fortfarande förkyld och lite trött men annars är det  bra igen. så det är skönt !


Elins 444 inlägg!

Hej det är jag igen :D håller på att försöka ändra elins design för att hon ville ha en ny. SÅ detta är bara ett inlägg för att jag ska kunna se hur allting kommer bli! Men hej då! :D och GLAD PÅSK! :)


?

Någon som vill göra en ny header till mig ? ny design ?
är trött på den jag har nu !

TACK :(:(

TACK :(:(


Det är faktiskt skönt att vara sjuk. Slipp...

Det är faktiskt skönt att vara sjuk. Slippa skolan och allt :D


Tävling !!



www.oliviaochwilma.blogg.se
www.oliviaochwilma.blogg.se
www.oliviaochwilma.blogg.se
www.oliviaochwilma.blogg.se

Frågenstund ?

vill ni att jag ska ha en frågestund här på bloggen ? JA eller NEJ ?

Dagens vill ha !

Dagens vill ha !
Dyon träns till attic !

två bilder på attic ♥


tidsinställda !

har gjort många tidsinställda idag med !

!

hur kan man vara så dumma som ni är ?


frågenstund ????

kanske ska ha en frågestund här på bloggen ? eller vad tycker ni ? JA eller NEJ ?

idag har jag fått jätte många snälla kommentarer. jag blir så glad :D
och besöksrekord också :thumbup:  jippi fortsätt så !!!!!!! :thumbup:

nu så ska jag gå upp och starta en ny film ! hahha, jag har bara tittat på filmer idag. men vad ska man göra när man är sjuk ?





alla tidsinställda slut

nu är alla tidsinställda slut !


onödigt inlägg !!!!

idag när jag skulle gå ut med hunden så passade jag på att ta med kameran. men jag orkar inte lägga upp bilderna så de kommer när jag har blivit frisk igen !


header

Vilken header är finast ? :)















jag vet att de sista är jätte små men annars så såg man bara halva :/

header

vilken header är finast ?














haha !

Awe, kolla Vad Sandra skrev på sin blogg :...

Awe, kolla Vad Sandra skrev på sin blogg : www.DahlbergSandra.blogg.se ! Du är för gullig <3


Har fått jätte många snälla kommentarer. T...

Har fått jätte många snälla kommentarer. Tack så mycket :) blir jätte glad :D


Tittar på film och pluggar och det går jät...

Tittar på film och pluggar och det går jätte bra. Jag kan säga en sak, jag pluggar inte. Jag bara kollar på filmen ! Haha. Men jag Ska plugga. Snart ! Vilket tråkigt väder det är idag igen :( men det regnar inte som tur är. Nej nu Ska jag plugga.


Dagens vill ha !

Dagens vill ha !

jag måste verkligen köpa detta.


5 saker ni inte visste om mig

5 saker ni inte visste om mig

1.
jag älskar att vara i stallet och bara ta det lugnt.
2. attic&blacky är dem ända som jag litar på
3. jag och sandra har känt varandra sen vi började 2:an !
4. jag HATAR att gå till skolan !!!!!!
5. ´jag har hoppat 115-120 cm med attic :D







nu så ska jag gå och plugga lite.
pratar just nu med sandra. hihi !
ska plugga sen så ska jag titta på en film. mår inte bra nu :( det är inte roligt att vara sjuk :( !!!!!!!!


ni är bäst ! ♥♥♥♥

Tidsinställda

håller på att göra lite tidsinställda inlägg nu :)

sjuk ...

fortfarande sjuk och uppdateringen är inte bra :(
är jätte förkyld. har inte gjort  någonting idag mer än att titta på film !

kommer inte uppdatera mer idag. kanske några tråkiga sms-inlägg eller så kanske jag gör något tidsinställt !


sandras söta hund !

www.dahlbergsandra.blogg.se

Tävling

är med och tävlar om två jätte fina armband !



www.juliawillhelmina.devote.se
www.juliawillhelmina.devote.se
www.juliawillhelmina.devote.se
www.juliawillhelmina.devote.se

Har sovit ändå tills nu. Hoppas jag inte H...

Har sovit ändå tills nu. Hoppas jag inte Har feber. Funderar på att gå ner och äta lite, men vet inte om jag orkar. Man kan ju alltid be mamma ta upp maten till mig. Hihi ! Och en annan sak, vädret är ju inte bra idag. Hela helgen och igår var det ju jätte varmt och fint, men nu är det ju dåligt väder :( men det är bra att jag är sjuk idag och inte när det hade varit sol och varmt ute. Nej, nu Ska jag äta något. Puss&hej


:(

har precis tittat klart på en film. ska snart starta en till. mår verkligen inte bra nu :(
kommer nog uppdatera från mobilen. vi får se !


Bilder

här kommer fler bilder som fanny har fotat. ( www.ffannynystrom.blogg.se )











hahahaha !


sjuk...

blääää! jag är sjuk :( jätte förkyld och ont i halsen. fick åka hem från skolan.
så nu sitter jag och tittar på film!

Sitter i skolan nu. Mår verkligen inte bra...

Sitter i skolan nu. Mår verkligen inte bra :( jätte förkyld och ont i halsen ! Blä jag vill inte vara sjuk.


Bild

bilden som jag la upp innan ( SMS-INLÄGG ) var från när jag var ute och red innan :D


denna bilden

Dagens outfit !


såhär var typ dagens outfit ! orkade inte lägga in bilderna så jag tog en annan bild.
hade typ en sådan tröja bara att det var gult på den med :P

Dagens ridpass

dagens ridpass gick jätte bra.
red med anna. vi red ut en lång runda ! riktigt härligt. skrittade och travade lite. sen tog vi lite galopp, och hästarna blev riktigt pigga då. haha, men det gick bra ändå.
attic var jätte duktig.
det var dagens ridpass ! orkar inte skriva allt.


SMS-inlägg

100media_imag041 (MMS)


Hiss/Diss

Hiss : jag är i skolan
Diss : det är måndag


lektion

sitter just nu på lektion. vi har svenska.
skolan har varit bäst idag. har varit en riktigt rolig dag.
när jag kommer hem så ska jag uppdatera och plugga på mitt spansk prov som vi har på torsdag. kommer aldrig klara det !
sen ikväll så ska jag ju träffa ida&anna och vi ska fixa med hästarna.



Sitter just nu på lektion och det är rikti...

Sitter just nu på lektion och det är riktigt roligt ! Ikväll så Ska jag träffa Ida&Anna .


sommar ?

herregud vad det har varit varmt idag !

sommaren kanske börjar komma ?


dagen !

har inte uppdaterat idag för jag har varit på tävling ! men idag tävlade jag inte själv, var bara och kollade och hjälpte till.
har varit en riktigt rolig dag.
sen så åkte anna med mig hem och då gick vi ut i stallet sen har jag varit där hela tiden.
först så gick vi med hästarna sen så släppte vi ut dem i hagen igen och gick in och åt, sen ut och hoppa med hunden ! hahahah, gick riktigt bra. och sen så tog vi ut Blacky och hoppade lite sen hoppade jag upp oxå ! hahaha, bara skrittade lite. men jag var nära på att trilla av :S låter lite konstigt men jag var inte berädd och blacky bara hoppade upp i luften. och sen så skrittade jag ett varv och sen blev blacky rädd för något så han började galoppera och sen bara an stannade så jag flög fram och trillade av ! hahhahaha, asså det borde ha sett sjukt roligt ut. både anna & jag började skratta riktigt mycket. haha.

nu så ska jag gå och titta på tv. har sjukt ont i min fot. både för min tå och sen har det hänt något med min fot, märkte det igår att jag fick jätte ont och nu gör det bara mer och mer ont :(


:)

Det kom lite bilder.
kommer fler en annan dag.

men nu så ska jag gå och lägga mig. är skit trött !!!!


Sandra <3

http://dahlbergsandra.blogg.se/2011/april/fredag.html#comment

titta så snäll sandra är ! tryck på länken och läs inlägget !

Bilder

lägger inte upp alla bilder idag !
är skit trött.











hahahhahahaha, kolla så cool bild :P

alla bilder fotade av www.ffannynystrom.blogg.se


.

alla bilder jag har lagt upp idag ( de två på attic & en på en blomma ) är tagna av fanny ! www.ffannynystrom.blogg.se

!

stallet klart !

nu så ska jag gå och äta lite och sen när jag har ätit färdigt så kommer det bilder :D


.

nu så ska jag gå ut i stallet och fixa det sista. ska ta in lite saker från transporten :P

ikväll så kommer det komma många bilder !
fanny tog typ 500-600 bilder :D
tack fanny ♥


Resultat

Dagens resultat :

L:C ( 80 cm ) 4 fel
han känndes jätte fin när jag red fram men sen på framhoppningen så tog jag i honom för mycket så vi fick inga bra hopp. inne på banan så var han fin. han hoppade jätte fint tills 5:an för så la jag ner min han och han stannade. men det var mitt eget fel. men sen hoppade han det och sen gick det bra.
Är jätte nöjd. Det var ändå mitt eget fel !

L:B ( 90 cm ) ute
på framhoppningen var han riktigt fin ! sen när jag skulle gå in på banan så hoppade han ettan och tvåan helt okej men sen till tren kom jag fel så stannade han. Sen så kom jag igen och han stannade igen. och sen tredje gången stannade han igen ! men fram tills tredje hindret var han jätte fin !

men är ändå jätte nöjd ! det var inte meningen att vi skulle hoppa L:B men han känndes så fin i L:C !


Hemma nu !

så nu är jag ehmma. har varit det i kanske 2 timmar. två kompisar kom hit och innan det så var jag och tävlade och igår så var fanny här och sov över under natten. så idag var fanny min hästskötare och det har gått jätte bra ! resultat kommer ikväll.
igår så var jag och fanny i stan. köpte bara en klocka. ( jag är i stan alltid ) sen så åkte vi hem till fanny och åt och sen packade hon sen åkte vi hem till mig. så när vi kom hem till mig gick vi ut i stallet och fixade allt med attic och så. och när vi var klara gick vi in och kollade på en film. och vi har haft riktigt roligt !
ikväll kommer det JÄTTE många bilder oxå.

 

Hiss/Diss

Hiss : Det är fredag :D
Diss : Det är inget bra väder :(


Tidsinställt !

idag så kommer jag inte kunna uppdatera för jag ska med fanny. ikväll så kanske jag uppdaterar.
men nu har jag fått nya pengar till min mobil så nu blir det inte sms-inlägg uta bilder mer. så nu kommer det komma nya bilder som jag har på mobilden. bra va ?? kanske några tidsinställda oxå.



Kommer ni ihåg att jag skadade min tå för ...

Kommer ni ihåg att jag skadade min tå för ett tag sedan och jag har haft jätte ont i den och sen nu så har halva naglen gått av !! Jag har skit ont i min tå.


!

vet ni vad ?
jag ska tävla till helgen och fanny ska åka med. så jag kommer ta med kameran och så kommer fanny fota jätte många bilder ! och hon ska vara min hästskötar ;) haha.

Träning

träningen gick rätt så bra idag.
började med att vi skulle hoppa ett litet hinder i trav. och det gick inget vidare. attic bara sprang och sprang och jag kunde inte stanna honom. men efter att han hade fått springa lite så gick det. men har har jätte svårt att travhoppa. men jaja, sen så hoppade vi en lite bana på tre hinder och då blev han lite lugnare och sen så när vi hoppade lite längre banor så blev han jätte fin. sista banan så känndes han skitbra. han hoppade jätte fin och lyssnade jätte bra. men hoppade inte lika mycket som de andra för jag ville inte hoppa mer efter att han kändes så fin och sen så ska ha tävlas i helgen. men är jätte nöjd.
nu så ska jag gå och läsa min bok och sen kanske starta en film. Dagens outfit kommer imorgon istället för jag orkar inte lägga in bilderna idag.

puss&hej


min lilla prins ♥

HAHAHAHHAHAHAHHA

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA, fanny gjorde mig rädd !!! hahahha, jag visste inte att hon gästblogga på min blogg jag bara kom hem och så att någon hade gjort ett inlägg ! hahahah, lilla fanny. Vänta bra ;)

Bus gästbloggar!

hihi, Hej alla elins små läsare! It's fanny time again! :D Nu hade jag sjukt tråkigt så jag tänkte slänga in ett inlägg på Elins blogg! Iallafall som sagt har jag och Elin skaffat en blogg tillsammans och vi håller på att fixa designen osv. men allting är inte riktigt bestämt än men snart kommer ni få lov att kika in på våran nya hästblogg! Sen kommer vi kanske inte vara super aktiva där som vi är på våra egna bloggar men vi kommer ju skriva om allt som har med hästar att göra. Typ som dressyrmupparna! :) Men ha det bäst! För nu ska jag gå och städa! :o boring! fast jag får pengar för det så det är typ lugnt! ;) Men aja vi hörs en annan gång när jag känner att uppdateringen inte är toppen hos Elin! Byeee!♥ :D

Mig hittar ni hos ; http://ffannynystrom.blogg.se/

See y! :P



Bilden som ni typ ser 24/7 nu på Elins blogg som mee have fotograferat! :) Tror nog att elin gillade bilden! ;)

Dessutom så har jag skaffat en ny kategori till Elin för hon bad mig om att råd vad en av hennes kategorier kunde vara! Så kika i menyn under kategorier så hittar ni något som inte egentligen skulle varit där om Elin fick bestämma! ;)


plugga

nu är jag hemma och har ätit lite. ska plugga lite nu sen ska jag gå ut i stallet. men vi får se om jag åker och tränar idag för det är ju riktigt dåligt väder ! eller asså det blåser skit MYCKET !
skolan var chill idag. hade inga jobbiga lektioner. dagens outfit kommer snart.

pusspuss !


Ny kategori

Gjorde en ny kategori precis. Alla inlägg jag gör i skolan kommer in på en kategori som heter skolan !

Fanny

sitter på svenska nu med fanny. och vi har det bäst ! haha. vi skriver fortfarande våra deckarnoveller. jag kommer aldrig bli klar känns det som.
jag är jätte hungrig. vi hinner typ inte äta på våran lunch.
kommer inte uppdatera så mycket idag för jag ska träna lite hoppning idag. men kommer nog lite uppdatering när jag kommer hem !

Fannys blogg : www.ffannynystrom.blogg.se


Träning

Träningen gick bra idag. red inte så jätte länge för min tränare fick hjälpa mig lite, hon fick hoppa upp och skritta honom lite för han var lite knäpp. men herregud vad fin han blev sen. så fort jag tog lite i honom så blev han lugg och han gick jätte fint. så det var skönt. så nu ska jag bara fortsätta att försöka ställa honom lite mer i höger varv.
men nu så ska jag gå och lägga mig !
Godnatt.

pusshej


<3

Du är det finaste jag har <3
Du är den ända jag kan lita på !


skolan är så dryyyyyyg...

det kan man ju säga att den är !

Nu är jag äntligen hemma. skönt !
skolan var riktigt dryg. Men på no lektionen var det riktigt roligt och på den sista lektionen.

Idag så kommer jag inte uppdatera så mycket för jag ska och träna ikväll. Berättar hur det gick ikväll.


Skolan nu !

sitter i skolan och jag vill bara hemhemhem ! skolan är såååååå dryg och jag är riktigt trött . aja, sitter på svenska och ska fortsättqa på min deckarnovell. Jag gjorde en ny, blev inte nöjd med den andra. om typ två veckor ska den vara klar. hoppas jag hinner.

puss&hej

Tävling


www.superdupershop.blogg.se
www.superdupershop.blogg.se
www.superdupershop.blogg.se
www.superdupershop.blogg.se

Bilder




pluggat.

har pluggat lite no nu.
innan så skulle jag titta på tv men tv var helt konstig. så jag kúnde inte titta !
funderar på att ta med mig mitt no papper upp och läsa lite till och starta någon bra film.


Dagens Ridpass !

gick ändå ut och red ! när jag gick ut så regnade det jätte mycket men sen när jag var klar så hade det slutat regna !
men red inte så mycket idag. red barbacka. attic var rätt så fin. han blev rädd för bommar som låg på marken ? :S haha. men annars så gick det bra.
red kanske bara i 40 minuter. red mycket på volter.
sen när jag var klar så gick jag och mocka och fixa. sen så gick jag in och åt. nu sitter jag här och ska snart gå och titta på tv.
har ju min no läxa men jag kan typ allt.


Dagens outfit !


NEJ !

asså, precis när jag skulle gå ut i stallet så börjar det regna skit mycket ! :( skit oxå ! ska gå ut där och mocka nu ! men först kommer dagens outfit.

..!

nu är jag hemma från skolan och har ätit lite.
skolan var chill idag. har en no läxa tills imorgon men den tränar jag på ikväll.
hade tänkt gå ut i stallet och sen rida men det regnar. men jag ska gå ut i stallet så fort jag har tagit en dagens outfit bild !
ikväll så¨kommer det riktigt många inlägg !


Dagens Ridpass !

Skriver om ridpasset från igår.
Attic var riktigt fin. red över två bommar och sen gjorde jag massa andra övningar. ibörjan var han helt galen men sen så blev han riktigt fin. tog inte så mycket galopp utan trav och skritt.
sen när jag var klar så skrittade jag ut en jätte lång runda . Härligt !!


Vet ni Vad jag kom och tänka på ? Att på m...

Vet ni Vad jag kom och tänka på ? Att på min förra skola var jag bland de bästa på höjdhopp och nu verkligen hatar jag det !!! Jag vägrar att hoppa när vi har det i skolan !!!


Onödigt inlägg !

är i skolan nu ! kom just på att jag har spansk läxa som jag inte tränat på. ojdå. hoppas det går bra ändå.
har gjort ett tidsinställt bara. vet inte vad jag ska skriva om.

puss&hej


,

har varit i stallet från jag kom hem till ja, jag vet inte vad klockan blev ! haha. har ridit och fixat. min pappa var snäll och ville mocka idag. tack pappa ! ♥
skolan var helt okej efter allt som hände mig ! asså jag har nog aldrig varit så sur. men vad ska jag vara sur över ? det var mitt eget fel att jag inte gick upp ju ! så imorgon ska jag gå upp jätte tidigt så jag kan ta det lugnt.
har läxa tills imorgon men har inte pluggat. tror inte jag behöver. har varit skönt att vara utan läxa nu i två veckor.

pusspuss


Katastrof !

sitter i skolan nu och min dag är katastrof !!!!!!
det börjaded med att jag försov mig ! fick lite panik om jag skulle hinna till skolan. När jag skulle ta på mig skorna så hittade jag inte dem och då kom jag på att jag hade de där ute så jag gick ut och då är mina skor helt blöta ! aaah, snacka om att jag blev sur. men jag tog ändå mina skor. men jag hann till skolan. och där börjar vi dagen med ett musik prov ! skit bra ju. men jag tror ändå det gick bra. Sen kommer jag till min so lektion och då frågade jag min lärare om jag kunde få tillbaka mitt prov som jag gjorde för typ två månader sen. då säger han att han hittar inte det ! jag bara. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ? jag ska ha mitt prov !!!!!! asså man kan ju inte göra av med ett prov ! det var typ 2 månader sen jag gjorde och får inte tillbaka det. Nästa gång vi har so så SKA jag ha det !
hörs sen !

skola imorgon

blääää, det är skola imorgon. och jag börjar dagen med ett prov ! skit bra.
nu så ska jag gå och titta på film.
bilden på mitt örhänge kommer inte upp och jag orkar inte försöka igen för min mobil är helt konstig ! så när jag och min mobil är lite bättre vänner så kommer det nog upp en bild.


Tävling

nu så är fanny,sandra&min tävling avslutat. fanny vann. eller hon tror hon gjorde det ! hahhahah.

www.ffannynystrom.blogg.se
www.dahlbergsandra.blogg.se

hemma från fanny

nu är jag hemma från fanny. har varit det ett tag nu. först så kom jag hem och så skulle jag rida innan jag åkte till fanny men jag kunde inte det för attic höll på att tappa en sko. så hovslagaren fick komma. sen åkte jag upp till fanny och då åkte vi direkt till hennes hästar. så vi fixade först hennes stora häst och red den. jag fick även rida denn och jag kan säga att jag kännde mig riktigt liten. haha ! men det var en otroligt snäll häst. sen så gick vi och fixade med den lilla hästen och sen gick vi ut och red på den. herregud vad gullig den är. den var riktigt pigg och ville springa typ hela tiden. hihi, men så otroligt gullig ponny !
sen så kom mamma och hämtade oss så körde vi hem fanny och sen kom vi hem och då åt jag lite. och nu sitter jag här. haha.


hej

skulle rida innan. men så gick jag och tog in attic och då ser jag att han håller på att tappa en sko. eller inte tappa men det hade hänt något med skon. så jag kunde inte rida.
så jag ska äta lite sen åker jag till fanny.



Är och jobbar nu. Sen Ska jag hem och rida...

Är och jobbar nu. Sen Ska jag hem och rida och sen Ska jag till fanny. Bilden på mitt örhänge gick inte att lägga upp. Min mobil är helt konstig !!


God natt

God natt allihopa. nu så ska jaggå och kolla på en bra film.
hörs imorgon.

jag är sur !

snart så kommer en bild på mitt örhänge. ska först bara få rätt på min mobil ! just nu har jag lust att kasta in min mobil i väggen !!!!!
men snart kommer det nog. hoppas det variefall.

Bilder

Här kommer några bilder !
två blder som olivia har fotat !
www.teamcw.blogg.se

trött

gud vad jag är trött nu. vi håller på att fixa nu med de nya sakerna. tror det kommer bli riktigt bra.
red lite idag. lite lugnt bara. han var fin.
kommer lägga in några tidsinställda, för annars blir det ingen mer uppdatering !

Nytt

igår när mamma och jag var i stan så fick jag ett nytt linne av mamma !
tack mamma ♥

-

nu så ska jag gå ut i stallet och fixa. innan så var vi och handlade lite nya saker. en ny soffa och lite nya saker till köket. så jag har inte kunnat uppdatera.
ikväll kommer nog bilderna upp som fanny&olivia har tagit.
pusspuss

hemlis

min lilla hemlis var att jag tog ett hål till i örat. kanske inte låter så roligt men jag tyckte det var roligt.
jag skulle igentligen inte ta det. men så frågade jag mamma och hon sa ja gör du det. och då blev jag skit glad men jag trodde inte på henne ! ( det var ju 1 april  ) men sen så skulle min syster pierca sig och mama frågade om han killen också tog hål i öronen och det gjore han. skulle gjort det där. men jag höll på att svimma när min syster piercade sig så jag vågade inte. jag kunde inte stå upp ! men sen efter typ 30 minuter så blev det bra igen. jag brukar inte vara så känslig. aja, men sen så gick mamma och jag i stan lite och så frågad evi i en affär sen om de tog hål i öronen men det gjorde dem inte. men de tipsade oss om en annan affär så vi gick dit och frågade och då sa de att jag kunde göra det direkt. så jag gjorde det. annars hade jag bara ångrat mig !
jag har inte alls ont i mitt öra, så det är skönt !
kommer bild senare.

Sitter just nu och kollar på tv hos mina k...

Sitter just nu och kollar på tv hos mina kusiner. Sandra och jag sitter med mobilerna uppe . Får se om jag skriver hemlisen ikväll eller imorgon. Men tror det blir imorgon. Idag så gick jag bara med attic eftersom han var så fin igår men Ska rida honom imorgon ! Nu så Ska jag fortsätta att kolla på tv .


Dagens outfit !

här kommer dagens outfit !


,

hinner inte skriva hemlisen ! gör det ikväll eller imorgon !

sandra är här nu. hon ska följa med mig till min kusin och sen stannar hon över natten !

inte mer uppdatering idag !


Snabbis

ett snabbt inlägg.
dagen var bra. fick sluta tidigar för jag skulle till tandläkaren. där gick allt bra. i nästa inlägg kommer jag berätta en rolig sak ! jag tycker det är roligt.
kommer inte uppdatera mer idag. min kusin fyller år så vi ska åka till honom nu ikväll. så kommer typ inte uppdatera mer !

<3


Jag älskar dig Attic ♥

1 april

hej allihopa !
idag är det 1 april. jag kom på det precis. haha.
sitter just nu i skolan. övar på min läxa som jag skulle ha tills idag. jag gjorde ju inte det igår. 
nu så ska jag fortsätta att öva. kommer tisinställda under dagen !


RSS 2.0