.

Hejsan! Sitter just nu och kollar på tv. Har bowlat idag med mina kusiner och mormor! Har haft en underbar dag! Uppdaterar lite senare eller imorgon :) Kram


.

Hej! Är jätte trött och Ska gå och lägga mig snart. Skolan idag var helt okej, gick länge och det var dryyyyyyyygt! När jag kom hem gick jag direkt till stallet, red attic, och det gick jätte bra. Sen fixa i stallet. Sen har jag pluggat hela kvällen. Har 4 prov på fredag :( så jag kommer inte uppdatera så mycket. Men nu Ska jag gå och lägga mig. Godnatt / Elin <3


Rubrik

hej!
Har ingen läxa idag vilket är väldigt skönt!
Har haft jätte ont i huvudet nästan hela dagen, och började dagen med idrott och slutade dagen med ett musikprov.
När jag kom hem gick jag direkt ut i stallet. Red attic och han var jätte pigg men i slutet blev han super fin.
Sen fixade jag i stallet.
Nu sitter jag här och hade tänkt blogga lite.
Fick låna min systers data, så jag kommer uppdatera mer nu.
puss / elin ♥

Nytt

Lite bilder på vad jag köpte när jag var hos mina kusiner :)

Ny header ( igen )

När min data fungerar igen hade jag tänkt göra en ny header.

Dagens vill ha!

Hade varit jätte mysigt att ha nu till vintern!

:)

Har fått en fråga om vad det är för storhäst jag rider :)

Det är en storhäst som inte är så gammal, inte så hög men supersnäll.
Har hoppat den några gånger, den är jätte duktig och jätte snäll!
Har tyvärr inga bilder på den , så det får bli en på Attic från när vi var i skogen ;)

I love you ♥


You shoot me down, but i won't fall

hejsan allihopa♥
Hade tänkt skriva lite nu eftersom jag inte har uppdaterat så mycket.
Fredag: skolan var chill. Efter skolan åkte jag och några kompisar och bowla. Sen åkte vi hem till mig och kollade på film. Riktigt trevlig kväll!
Mamma longerade Attic.
Lördag: var super trött och gjorde inte så mycket. Red ut en runda på Attic.
På kvällen kom vännerna igen, kollade på film och hade det trevligt!
Söndag: Sandra sov hos mig.
Sen red jag ut i skogen en runda. Attic tyckte det var super kul!
Sen hem och fixa i stallet. När jag kom in startade jag en film och har bara tagit det lugnt.
Nu ska jag gå in och kolla på tv sen gå och lägga mig, är jätte trött!

.

ska ut och rida nu sen ska jag uppdatera här!


Plugga plugga plugga!

Sitter just nu och kollar på film. Har pluggat nästan hela kvällen. Gick länge i skolan idag, riktigt drygt! Efter skolan gick jag med Olivia hem, vi pluggade lite och så. Sen red jag storhästen. Gick jätte bra. Och idag var det första gången jag satt i en dressyrsadel, haha! Sen hem och fixa stallet här hemma longerade attic idag och det gick bra. Puss / Elin <3


.

Hej! Skolan idag var chill. Efter skolan skulle vi på konfermation. Men först gick vi hem till en kompis och åt lite ;) Sen åkte jag hem. Satte mig direkt med min NO bok och började plugga till provet vi har imorgon. Kan nästan allt, Ska ta med mig boken upp och läsa lite till. Mamma & pappa var snälla och fixade stallet idag. tack!<3 Nu Ska jag läsa lite till på NO, sen sova. Godnatt / Elin <3


:(

Har pluggat jätte mycket nu. Kan inte allt så Ska fortsätta plugga en stund till sen kolla lite på tv och sen ta med mig boken och läsa lite till. Var i stallet en runda innan också, red inte bara gick en liten runda och mocka. / Elin <3


Många prov

Hejsan! Har jätte många prov och det är därför jag inte uppdaterar. Jag sa att jag skulle uppdatera mer och jag Ska försöka med ett inlägg varje dag. Men oftast blir det mobilinlägg. Dagen idag var helt okej, men skolan är bara så jobbig. Hade hemkunskap sista lektionen. Vi skulle laga en middag vi hade planerat i typ 4 veckor. Vi fick äta jätte snabbt för vi blev inte riktigt klara i tid, vår mat var helt okej. Sen hem och äta lite till, och sen började det regna jätte mycket så jag sprang ut och tog in hästarna. Nu sitter jag och pluggar NO. har prov på torsdag. Och jag är på jätte dåligt humör! Ska fortsätta plugga sen gå ut i stallet sen in och bara ta det lugnt, läsa lite till på NO kanske ? ;) Puss / Elin <3


Godmorgon

Ska fixa mig nu, sen gå till skolan. Händer inget roligt i skolan idag. Glömde säga igår att min dragkedja på västen gick itu, så nu måste jag köpa ny väst. Haha! Puss / Elin <3


Torsdag

Sitter och Kollar på tv nu. Ska snart gå och lägga mig. Börjar bli lite trött. Innan var jag och red storhästen, hoppade lite och det gick jätte bra. Sen fixade jag stallet här hemma, gick en runda idag med attic :) Vi hörs / Elin <3


Jag saknar dig ♥


jag älskar dig!

HEJ ALLIHOPA!

det var ett tag sedan.
har haft en liten bloggpaus.  men nu ska jag verkligen försöka uppdatera mer! har varit mycket prov, läxor och min data fungerar fortfarande inte.
men ska verkligen börja blogga igen. har saknat det riktigt mycket, men har inte haft tid. jätte många prov, mycket läxor och stallet.
hoppade för fösta gången ett litet litet hinder igår med attic. allt kändes perfekt! han är super fin nu och allt känns bra.

Men ja, det har inte hänt så mycket under den tiden då jag inte har bloggat, bara massa prov och så.
Men nu denna helgen kommer det inte bli så mycket uppdatering men sen, då ska jag blogga så mycket jag hinner!

Om jag hinner ikväll uppdaterar jag mer :)
puss / Elin ♥


Dagens vill ha



I love you


www.weheartit.com

Dagens vill ha!



Storhäst

Har glömt berätta att jag har ridit en storhäst!
Gjorde det förra veckan. riktigt roligt var det och hästen var super snäll.
hoppade lite också, inte så högt men ändå. super snäll häst!
Har tyvärr inga bilder så ni får se en bild på min och attic istället ;)


Inget bra väder

Hej allihopa!
som jag har sagt innan är inte uppdateringen så bra. Min data fungerar fortfarande inte. så jag får använda pappas data. så jag uppdaterar ibland. så fort min data fungerar kommer det bli mycket mer uppdatering!

skolan var helt okej idag. gick länge och det var dryyyygt!
sen när jag kom hem hade jag jätte ont i huvudet, så jag åt lite sen kollade jag lite på TV. kollade en stund på tv sen skulle jag äta ( igen ). och då började det regna jätte mycket. så jag sprang ut och tog in hästarna och jag blev helt blöt!  regnade riktigt mycket. men nu är jag inne igen och ska snart ta mina böcker och börja plugga.

lite kort vad som har hänt tisdag och onsdag:

Tisdag : först skola. sen hem och rida attic. red ut en liten runda. sen in och plugga.

Onsdag : först skola, helt okej! sen till konfirmation. var också chill där. sen åkte jag snabbt hem sen vidare för att kolla på Rolf-Göran Bengtsson. Han hade en clinic som var riktigt bra!!


GRATTIS MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG ♥♥



Tandläkaren

Hejsan!
sitter just nu och pluggar lite, eller jag ska plugga.
har ett prov imorgon. skulle haft ett idag men vår lärare var sjuk. skolan har varit chill idag ( igen! )
efter skolan åkte jag till tandläkern. gick super bra :)
sen hem och fixa i stallet, gick bara en runda med attic idag och sen in och plugga.

nej nu måste jag verkligen plugga!
puss / Elin ♥


Min data fungerar inte :(

Hej!
Vet inte vad som hände med förra inlägget, bloggade från mobilen och hade skrivit ett jätte långt inlägg. men allt kom inte med.

Fredag : Skolan var chill. Hände typ inget.  Men efter skolan så åkte jag hem. Red en liten runda på attic och sen när stallet var klart så åkte jag och träffade olivia, sen träffade vi lite andra vänner också!

Lördag : Pappa fyllde år! GRATTIS PAPPA ♥♥
Jobbade lite först på morgonen, sen fixade jag i stallet och red attic.
På kvällen komfarmor&farfar. sen lite senare åkte jag upp till olivia. så träffade vi lite vänner, sen gick vi hem och kollade på film med de andra.

sen har det inte hänt så mycket mer.
fick låna pappas data nu så jag skrev ett litet inlägg, eftersom min data inte fungerar så blir det inte så mycket uppdatering.
men vi hörs / Elin ♥


Hej

Hejsan! Har inte uppdaterat på två dagar ? Torsdag : var i skolan. Kände mig bättre men hade fortfarande ont i huvudet. Men det gick bra. Sen när jag kom hem gick jag en runda med attic. När stallet var klart så var det in och plugga. Hade fått massa läxor till fredagen.


RSS 2.0